Twilight-komistus Robert Pattinsonin tyttöystävä myöntää vihdoin: "Olemme kihloissa"

05.06.2015 10:15 - Rea Tallgren

Robert Pattinsonilla on ollut epäonnea rakkaudessa, mutta nyt hän on löytänyt rinnalleen ihmisen, jonka kanssa haluaa viettää loppuelämänsä.

Twilight-elokuvista tuttu Robert Pattinson on kihlannut laulajakultansa FKA Twigsin. Kaksikon kihlautumisesta on huhuttu jo maaliskuusta lähtien, mutta tuoreessa, Complex-lehden haastattelussa siro kaunotar vihdoin myöntää asian. 

Kaksikko on joutunut sietämään paljon rasismia heidän parisuhteensa tultua julki, mutta onneksi he pystyvät nousemaan asian yläpuolelle.

- Loppupeleistä minä olen upeassa suhteessa, ja sitä asiaa ei muuta mikään, on laulajatar kohtaamaansa rasismia kommentoinut aiemmin.

Fanit suovat kihlausonnen Pattinsonille enemmän kuin mielellään. Mies seurusteli aiemmin usean vuoden ajan Kristen Stewartin kanssa. Pariskuntaa ihailtiin ja heitä pidettiin yhtenä Hollywoodin onnellisimmista ja normaaleimmista - kunnes Stewart jäi rysän päältä kiinni pettämisestä.

Naisesta julkaistiin paparazzikuvia, joissa hän suuteli elokuvaohjaaja Rupert Sandersia, joka myös oli tahollaan naimisissa. Stewart pyysi julkisesti anteeksi toimintaansa, mutta parisuhteella ei ollut enää toivoa.


Lue myös: Mitä tapahtuu miehen sykkeelle juuri ennen kosintaa? Video paljastaa

Kilpailut

Uusimmat