Kuva: Senja Rapila

Vain elämää -yllättäjä Mikael Gabriel: "Olimme heti ekan päivän jälkeen kuin yhtä perhettä"

17.09.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Mikael Gabriel kertoo, että artistit pitävät toisiinsa tiiviisti yhteyttä omassa Whatsapp-ryhmässään.

Vain elämää -sarjan uusi kausi käynnistyi eilen Nelosella. Lauri Tähkän päivänä kuultiin toinen toistaan upeampia tulkintoja. Koko artistikattauksen nuorin tähti, 26-vuotias Mikael Gabriel, esitti jaksossa Lauri Tähkän ja Elonkerjuun hittibiisin Pauhaava sydän räjähtävällä energialla ja sai esimerkiksi Twitterissä runsaita kehuja osakseen. Päivän päättäneeseen duettobiisiin Tähkä valitsi juuri Gabrielin.

Mikael Gabriel on aiemmin kertonut, että ystävystyi kuvauksissa erityisesti Lauri Tähkän kanssa. Mies kertoo Voice.fi:lle, että hänellä synkkasi hyvin kaikkien Vain elämää -osallistujien kanssa.

- Olimme heti ekan päivän jälkeen jo kaikki kuin yhtä perhettä, ja olemme edelleen. Meillä on yhteinen Whatsapp-ryhmä, jossa pidämme päivittäin yhteyttä. Kuustosen Mikko siellä jauhaa useammin kuin kukaan muu. Hän on aktiivinen sosiaalisessa kanssakäymisessä, Gabriel kertoo.

Jo eilisessä jaksossa nähtiin, että silmäkulmat eivät pysy osallistujilla kuivina. Pelkäksi itkemiseksi artistien yhteinen aika Satulinnassa ei mennyt. Gabrielin mukaan kaudella tullaan näkemään yhtä paljon itkemistä ja nauramista.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella Mikael Gabrielin Pauhaavan sydämen alta:

Lue myös: Mikael Gabriel paljastaa: Vain elämää aukaisi vanhoja haavoja

Kilpailut

Uusimmat