Kuva: AOP

X-Factor -tuomari Simon Cowell paljasti pahimman pelkonsa: "Se olisi musertavaa"

05.12.2016 16:15 - Elisa Jalasjoki

Miehen mukaan jokaisen vanhemman pahin pelko on se, että he eläisivät vanhemmaksi kuin omat lapsensa.

"Ilkeänä tuomarina" eri tv-formaateissa tunnettu Simon Cowell, 57, kertoi äskettäin avoimesti Daily Mirror -lehden haastattelussa pahimmasta pelostaan. Mies totesi rehellisesti, että pahinta mitä hänelle voisi tapahtua olisi ehdottomasti se, että hän eläisi pidempään kuin poikansa. 

- Nyt kun olen itse isä, ymmärrän paremmin sen kuinka musertavaa olisi kuulla, että lapsesi voi huonosti. Tieto siitä, että eläisit vanhemmaksi kuin oma lapsesi, on jokaisen vanhemman pahin pelko, Cowell selittää. 

Miehen tiedetään olevan osa Together for Short Lives -hyväntekeväisyysjärjestöä, joka kerää rahaa muun muassa lapsille ja heidän perheilleen, joita uhkaa oman lapsen menehtyminen. 

- Pidän itseäni todella onnekkaana, koska saan olla osa tätä kampanjaa. On upeaa nähdä, kuinka onnellisiksi järjestömme voi nämä rohkeat perheet tehdä. Olen tavannut monia nuoria, joilla on useita erilaisia sairauksia. Heidän rohkeutensa ja uskonsa on kaikki kaikessa. Nämä nuoret inspiroivat minua, Cowell kertoo. 

Cowellilla itsellään on kaksivuotias poika Eric, yhdessä vaimonsa Lauren Silvermanin kanssa. Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2013. 

Lähde: Female First

Lue myös: Simon Cowell paljasti mitä työtä teki ennen tv-tähteyttään: "Minua vihattiin"

Lue myös: X Factor -tuomari Simon Cowell yllätti homokommentillaan - "Ei olisi pitänyt sanoa tuota"

Kilpailut

Uusimmat