Kuva: AOP

Prostituutiokohu: Suomalainen missi tarjoaa seksiä rahasta!

22.03.2017 17:45 - Mikko Räsänen

Missikisoista tutun suomalaiskaunottaren luultiin tekevän mallin töitä. Nyt sosiaalisessa mediassa leviävät kuvat keskusteluista, joiden perusteella missi myy seksiä rahasta.

Internetissä toimii nettisivusto, joka keskittyy paljastamaan Instagram-kaunottaria, jotka todellisuudessa tarjoavat seksiä rahasta tai ovat ainakin valmiit myymään seksipalveluita, jos eteen tulee tarpeeksi rikas ostajaehdokas, joka ilmoittaa haluavansa ostaa seksiä naiselta.

Nyt paljastussivun ansaan on jäänyt missikilpailuista tuttu suomalainen kaunotar, joka asuu ulkomailla, ja jonka ilmeisesti luultiin tekevän mallin töitä. Sivusto on julkaissut keskustelut, joita kaunotar on käynyt miehen kanssa, joka esiintyi seksiseuraa etsivänä miljonäärinä. 

Keskusteluista käy ilmi, että aluksi nainen vaati yhteisestä yöstä korvaukseksi Audi TT -urheiluautoa. Mies ilmoitti, ettei yksi yö riitä hänelle ja keskustelut etenivät niin pitkälle, että lopulta nainen lupasi, että 15 000 eurosta hän suostuu harrastamaan kimppaseksiä miehen ja tämän naispuolisen partnerin kanssa. Nainen lupasi myös viesteissä suostua anaaliseksiin.

Sen jälkeen keskustelu kääntyi siihen, miten nainen voi karata tälle seksiseikkailulle ilman, että hänen poikaystävänsä saa vihiä siitä. 

Nyt kaikki keskustelut on julkaistu kansainvälisellä sivustolla. Kuvakaappausten lisäksi julkaistiin video, jolla todistetaan, että keskustelut todellakin ovat kyseisen missin instagramin yksityisviestejä. 

Paljastussivun perustajat kertovat ryhtyneensä tämän kaltaisiin paljastuspuuhiin sen jälkeen, kun heitä alkoi kuvottaa se, että he törmäsivät koko ajan Instagramissa malleina esiintyviin naisiin, jotka olivat todellisuudessa prostituoituja.

Lue myös: Handjob ja karaoke yhdistettiin - katso hämmentävä video

Lue myös: Maailman pornoin kännykkämainos onkin musiikkivideo - katso

Kilpailut

Uusimmat