Kuva: Twitter

Äiti ei tunnistanut poikansa seksilelua - jakoi kuvan Twitterissä

04.12.2015 07:45 - Mikko Räsänen

Amerikkalainen äiti ei arvannut, minkälaisen somekohun hän nostattaisi kysyessään, minkä ihmeen laitteen hän löysi kylpyhuoneestaan.

Amerikkalainen kristillinen äiti löysi kotinsa toisesta kylpyhuoneesta oudon seinään kiinnitetyn laitteen. Hänellä ei ollut hajuakaan, mikä se oli. Koska kyseistä wc:tä käyttää vain perheen poika CJ, joka ei ollut tuolloin kotona, päätti äiti ottaa vempaimesta kuvan, jakaa sen Twitterissä ja kysyä yleisöltä, mikä ihme laite oikein on. 

Alla äidin ensimmäinen some-päivitys.

Kyseinen laitehan on fleshlight-seksilelu. Osa twitter-kävijöistä yritti suojella CJ:tä ja keksiä laitteelle siveämpiä käyttötarkoituksia. Joku sanoi sen olevan suihkulaulajille tarkoitettu mikrofoni ja toinen kertoi sen olevan hammasharjateline. 

Lopulta joku paljasti äidille, että kyse todella on seksilelusta, joka on tarkoitettu itsetyydytykseen. Sen jälkeen mukaan keskusteluun liittyi myös seksileluvalmistaja.

Äiti joutui yllättävään ongelmaan, sillä hänellä oli puhelimen asetuksissa säädetty tulemaan äänimerkki aina, kun hänen Twitteri-tilillään tapahtui jotain. Tuon jälkeen puhelin on piipannut jo viikon putkeen, sillä äidin viesteistä tykätään ja niitä jaetaan edelleen sellaisella tahdilla, ettei hän itse pysy perässä.

Äidin, CJ:n ja seksilelun tarina jatkui tuonkin jälkeen, eikä päättynyt hyvin pojan kannalta. Lue koko tarina täältä.

CJ:n äidin olisi kannattanut perehtyä aiheeseen tarkemmin lukemalla esimerkiksi seuraava artikkeli:
Masturboiminen on parempaa kuin seksi - lue 12 syytä

Kilpailut

Uusimmat