Kuva: AOP

Joko olet löytänyt Googlen sivuille piilotetut pelit? Katso viiden koukuttavan pelin lista

18.12.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Esimerkiksi Pac-Mania voi pelata helposti Googlen hakukonesivulla.

Onko koskaan tuntunut siltä, että työ- tai kouluasioiden googlettelun lomassa olisi kiva hieman virkistäytyä pelaamalla? Jos olet, apu löytyy lähempää kuin arvaatkaan. Nimittäin Googlen hakukoneeseen on piilotettu muutamia pelejä, joiden pelaamiseksi ei siis tarvitse poistua hakukoneen sivulta lainkaan. Katso alta viiden pelin lista ja miten ne löytää:

1. Atari Breakout

Legendaarinen tiilenmurskauspeli löytyy yksinkertaisesti laittamalla sanat ”Atari Breakout” Googlen kuvahakuun.

(kuva: Kuvakaappaus)

2. Zerg Rush

Zerg Rush on Starcraft-videopelin innoittama, ja sen löytää Googlesta hakemalla hakusanalla ”Zerg Rush”. Tämän jälkeen ruudulla putoilevat O-symbolit alkavat tuhota hakutuloksia, ellet sinä tuhoa symboleita ensin.

(kuva: Kuvakaappaus)

3. Pac-Man

Tätä legendaarista videopeliä pystyy pelaamaan suoraan Googlen sivuilla. Jälleen kerran pelin löytää hyvin yksinkertaisesti: kirjoittamalla hakukenttään ”Pac-Man”.

(kuva: Kuvakaappaus)

4. Google Earth Flight Simulator

Tämä peli löytyy Google Earthista. Google Earth tulee ladata erikseen, mutta kun sen on tehnyt, pääsee nauttimaan maailman eri kolkkien maisemista muun muassa tämän pelin turvin. Pelissä ohjastat lentokonetta ja näin pääset tutkailemaan maailman maita ja mantuja yläilmoista käsin.

5. Smarty Pins

Google Maps -karttapalvelua hyödyntävään peliin pääsee käsiksi osoitteesta smartypins.withgoogle.com. Peli on maantiedon tuntemusta vaativa triviapeli, jossa kysymyksiin vastataan raahaamalla Google Mapsista tuttu punainen sijainti-ikoni oikean kaupungin kohdalle.

(kuva: Kuvakaappaus)

Lue myös: 72-vuotias nainen on koukussa videopeleihin - leikkautti silmänsä pelatakseen paremmin

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat