Naisen saama lentokoneruoka pistää hieraisemaan silmiään - onko siinä penis?

19.12.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Naisen härskiltä näyttävä ruoka-annos sai stuertin punastumaan.

Lentokoneruoassa on harvoin mitään maininnan arvoista. Eräs nainen ei kuitenkaan voinut olla jakamatta lentokoneruoka-annoksensa aiheuttamaa häkellystä sosiaalisessa mediassa. Nainen oli lennolla Sydneystä Brisbaneen, kun hänen eteensä tuotiin annos, jonka yhtenä osana oli jotain erehdyttävästi penistä muistuttavaa. Katso naisen ottama kuva annoksesta alta:

 Nimettömänä pysyttelevä nainen oli tilannut ruoaksi mykyjä, eli erinäisiä täytteitä sisältäviä taikinanyyttejä. Naisen annoksessa oli kuuden myvyn lisäksi peniksen muotoinen jokin, josta hän esitti kysymyksen stuertille. Stuertin mukaan kyseessä oli ”juurikas”

- En koskaan ota kuvia ruoastani, mutta tämä oli liian hauska jättää kuvaamatta. Stuertti punastui ja pahoitteli kovasti. En usko, että hän oli koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Vieressäni istunut nainen vain repeili, sanoi annoksen saanut nainen News.com.au-sivustolle.

Lentoyhtiö Qantas on vahvistanut, että peniksenmuotoinen ruoka oli japanilainen höyrytetty munakoiso. Nainen jätti munakoison syömättä, mutta myvyt olivat hänen mukaansa herkullisia.

Lue myös: Jalkapallokommentaattori piirsi vahingossa peniksen suorassa lähetyksessä - katso

Lähteet: Metro, News.com.au

Kilpailut

Uusimmat