Kuva: AOP

7-vuotias tyttö lähetti työhakemuksen "Googlen pomolle" - toimitusjohtajan vastaus ilahduttaa

16.02.2017 20:45 - Senja Rapila

Chloe, 7, sai vastauksen pian kirjeeseensä Googlen toimitusjohtajalta, Sundar Pichailta, joka kertoi odottavansa tytön työhakemusta tulevaisuudessa.

On sanomattakin selvää, että moni seitsenvuotias ei varmasti tekisi samaa mitä 7-vuotias Chloe Bridgewater on tehnyt. Hän nimittäin lähetti käsin kirjoitetun kirjeen Googlen pomolle ja pyysi tältä työpaikkaa itselleen. "Työhakemuksessaan" nuori tyttö kertoi muun muassa sen, että tykkää tietokoneista ja pelaa paljon erilaisia pelejä tabletillaan.

"Rakas Googlen pomo, 

nimeni on Chloe ja kun olen isompi, haluaisin työskennellä Googlella. Haluan myös työskennellä suklaatehtaassa ja uida olympialaisissa. Käyn uimassa lauantaisin ja tiistaisin. Isäni kertoi, että voin istua säkkituoleilla ja ajaa karting-autoilla, jos työskentelisin Googlella. Pidän myös tietokoneista ja minulla on tabletti, millä pelaan pelejä", Chloe kirjoittaa hakemuksessaan.

"Isäni kertoi minulle, että jos jatkan hyvää työtä koulussa, voin saada töitä Googlelta. [...] Isäni sanoi, että minun pitäisi lähettää sinulle hakemus, jos haluaisin töitä Googlelta. En oikein tiedä mitä hän tarkoitti sillä, mutta hän sanoi että kirje voi riittää tällä hetkellä. Kiitos että luit kirjeeni, olen lähettänyt vain yhden toisen kirjeen ja se oli joulupukille."

Pääset lukemaan koko kirjeen Independentin sivuilta, täältä.

Lähetyksen jälkeen ilo tuplaantui, kun Googlen tämänhetkinen toimitusjohtaja Sundar Pichai vastasi 7-vuotiaan tytön työhakemukseen. Tytön isä jakoi kauniin vastauskirjeen Twitter-tilillään.

"Uskon, että mikäli jatkat hyvää työtä ja seuraat unelmiasi, voit saavuttaa mitä tahansa mitä haluatkaan - oli se sitten työskentelyä Googlella tai uimista Olympialaisissa. Odotan innolla työhakemustasi, kunhan saat koulut loppuun!" Pichai kirjoitti vastaukseensa.

Voit lukea PIchain vastauksen kokonaisuudessaan alapuolelta.

Lähde: Independent

Lue myös: Muistatko "maailman kauneimman" tytön? Katso miltä hän näyttää nykyään

Kilpailut

Uusimmat