Miehellä erikoinen tapa tavoitella ilmaisia kananugetteja - rikkooko some-ennätyksen?

08.04.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Miehen Twitter-tempaus on noussut jo melkoisiin sfääreihin.

Carter Wilkerson on mies, joka rakastaa kananugetteja. Mies rakastaa nugetteja niin paljon, että hän on ryhtynyt toimiin saadakseen ilmaisia kananugetteja Wendy’s-pikaruokaketjulta koko vuoden tarpeiksi. Mies tavoittelee ilmaisia nugetteja yhteisöpalvelu Twitterissä.

Wilkerson kysyi pikaruokaketjulta Twitterissä seuraavan kysymyksen:

”Hei Wendy’s, kuinka monta uudelleentwiittausta tarvitsen saadakseni vuoden ajan ilmaisia nugetteja?”

Twitterissä päivityksiä levitetään uudelleentwiittauksilla. Pikaruokaketju vastasi twiittiin saman tien, ja heidän vaatimuksenaan oli ei enempää tai vähempää kuin 18 miljoonaa uudelleentwiittausta.

Wilkerson otti haasteen vastaan päättäväisenä.

”Homma on käytännössä katsottuna jo hoidettu”, mies vastasi.

Mies haluaa suunnata uudelleentwiittaukset alla olevaan twiittiin:

Kolmessa päivässä twiitti on kerännyt jo yli 1,5 miljoonaa uudelleentwiittausta. Tavoitteeseen on siis vielä paljon matkaa, mutta yli miljoona uudelleentwiittausta on jo sinänsä huima määrä. Eniten uudelleentwiittauksia saanut Twitter-julkaisu on Ellen DeGeneresin ottama Oscar-gaalaselfie. Tätä kuvaa on jaettu Twitterissä 3,2 miljoonan uudelleentwiittauksen voimin.

Wilkerson on merkinnyt monia suosittuja talk show -juontajia twiittinsä kommenttikenttään, jotta hänen nugettitavoittelunsa tulisi heidän tietoisuuteen. Aika näyttää, kuinka laajalle miehen erikoinen tempaus vielä leviääkään ja rikkooko mies nugetinhimoissaan vielä Twitter-historiaa.

Lue myös: Rääväsuinen huippukokki Gordon Ramsay arvioi ihmisten aterioita Twitterissä - "Voin pahoin."

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat