Nainen on ammatiltaan morsiusneito: "Olen erittäin hyvä pitämään helmaa ylhäällä"

28.09.2017 14:15 - Katariina Auvinen

Jen Glantzia pyydettiin niin monta kertaa morsiusneidoksi, että nainen päätti tehdä siitä ammatin.

Yhdysvaltalaisella Jen Glantzilla on ammatti, joka herättää kiinnostusta. Nainen on nimittäin ammatiltaan morsiusneito. Glantz on ollut aloittamisensa jälkeen työskentelemässä jo yli 30 häissä. Naisen tarkoituksena on erityisesti olla yleisen rauhan edistäjä morsiamen edessä sekä henkilökohtainen assistentti. 

Glantz kertoi uudesta ammatistaan erikoisella ilmoituksella.

"Kun kaikki ystäväni menivät kihloihin ja sitoutuivat, päätin tutustua uusiin ihmisiin. Nämä uudetkin ihmiset sitoutuivat, joten edessä oli taas yksi kerta, johon minua oli pyydetty omasta mielestäni tuhat kertaa, morsiusneidon pesti. 

Vain tänä vuonna olen ollut yhteensä neljä kertaa morsiusneito. Se tarkoittaa muun muassa neljää eri polttaripäivää, jonka aikana alkoholi on virrannut ja strippari on hetkuttanut peppuaan liian lähellä naamaani. 

Olen neljä kertaa rauhoitellut morsianta juuri tärkeän päivänsä kynnyksellä. Joten anna minun olla sinulle morsiusneito, jos sinulla ei ole vaihtoehtoina ystäviä vaan vain kaukainen serkku. Tai jos vastaavasti jonkun pitää huolehtia, että toiset morsiusneidot ostavat mekkonsa ajoissa.

Olen erittäin hyvä pitämään helmaa ylhäällä, jotta voit käydä vessassa rauhassa. Olen myös haka nappaamaan morsiuskimpun ja vetämään hämmästyneen ilmeen kasvoilleni. Vastaan myös tunnollisesti jokaiseen kaason lähettämään sähköpostiin ennen varsinaista hääpäivää." 

Insider-julkaisu kertoi Glantzin ilmoituksesta, joka on saavuttanut huiman suosion. Kävi ilmi, että sinänsä moni kaipaa itselleen palkattua morsiusneitoa. Kyselyitä ei ole tullut vain naisen kotimaasta vaan morsiamilta ympäri maailmaa. 

Nykyisin nainen toimii myös eräänlaisena hääsuunnittelijana. Glantz auttaa morsiamia muun muassa valitsemaan puvun tärkeään päiväänsä tai huolehtii esimerkiksi kukista.

Lue myös: Morsian heräsi karmeaan krapulaan - oli hävittänyt miehensä ja sormuksensa

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat