Kuva: Fotolia

Miehet kuvailevat yksityiskohtaisesti parhaita suihinottokokemuksiaan - K18

20.10.2017 22:15 - Senja Rapila

Monet miehet kuvailevat, että nauttivat eniten suuseksin vastaanottamisesta silloin, kun sitä antava osapuoli nauttii silminnähden.

Voit lukea miehen kertomat kuvailut kaikista parhaimmista suihinotoista alapuolelta.

"Hän käytti silkkihuivia, jolla hän puristeli meisseliäni samalla, kun hän kielensä päällä kutitteli terskan päätä. Hän jatkoi hitaasti kärjen imemistä ja innostuin enemmän. Sitten hän käytti enemmän sylkeä, kunnes oli valmis ottamaan koko penikseni suuhunsa. Hän siirsi silkkihuivin penikseltäni kiveksiini samalla, kun hän meni alaspäin. Sitten hän hieroi kiveksiäni huivilla, samalla työntäen penikseni syvälle kurkkuunsa, samalla nuollen ja imien."

"Hän sai minulle sellaisen olon, että hän jumaloi penistäni ja himoitsi sitä kuin karkkia. Nautintoni tuli siitä, että näin naisen nauttivan ja haluavan sitä niin paljon. Pidän siitä, kun nainen nuolee myös kiveksiäni ja peräreikääni. Pidän henkilökohtaisesti siitä, kun nainen on syväkurkku. Rakastan sitä, kun hän nauttii siemennesteeni nielemisestä tai siitä, että voin laueta hänen kasvoilleen. Siitä tulee niin paljon nautintoa kun näkee, kuinka paljon nainen on valmis antamaan tuottaakseen sinulle nautintoa."

"Parhaan suihinoton ikinä sain vaimoltani. Monet naiset ottavat siitä paineita ja keskittyvät niin paljon, kun he ottavat suihin. Sellainen aiheuttaa yleensä sen, että molemmat tuntevat olonsa eristyneiksi. Kun tapasin vaimoni, hän ei ollut tarpeeksi itsevarma päästämään minua leikkimään klitoriksellaan tai olemaan 69-asennossa samalla, kun hän antoi minulle oraaliseksiä. Osallistuminen on minulle tärkeää, koska haluan hänen nauttivan myös jokaisesta minuutista."

"Paras suihinottokokemukseni oli automatkalla New Jerseystä Floridaan. Olin juuri lentänyt New Jerseyyn hakeakseni tyttöystäväni asumaan kanssani Floridaan. Tunne siitä, että olet niin uskomattoman rakastunut, tietäen että tulet viettämään koko loppuelämäsi jonkun kanssa, tuo innostusta peliin. Se innostus miksattuna molemminpuoleiseen haluun, johti uskomattomaan suihinottoon. Mielestäni se oli myös mahtavaa, koska rekkakuski joka näki meidät tööttäsi meille!"

Pari miestä ovat myös intoutuneet kertomaan yksityiskohtaiset neuvot täydelliseen suihinottoon heidän tyyliinsä:

"Hyvän suihinoton salaisuus on se, että haluat peniksen suuhusi ja tarvitset sen suuhusi. Käyttäydy niin kuin se penis olisi viimeinen penis maan päällä ja palvo sitä suulla ja kielelläsi. Lisää siihen tuhmia puheita, kerro minulle kuinka täydellinen munani on ja kuinka hyvältä se tuntuu suussasi, ja kuinka märäksi tulet pelkästään ajatellessasi sitä. Sitten lisää hieman katsekontaktia peliin ja sitten se on jo melkein täydellistä."

"Mitä hitaampi tahti ja enemmän alustusta, sitä parempi orgasmi lopulta. Aloita sietämättömän hitaasti ja hellästi, aivan kielen päällä ylös ja alas peniksen ja terskan vartta. Hitaasti, aina hitaasti, käyttäen lisää kieltä ja hieman enemmän painetta. Tuo hitaasti huulesi mukaan leikkiin, liikuttaen niitä ylös alas.

Sitten ota se suuhusi, ensin pelkkä kärki. Leiki reiällä hetki, kevyesti imutellen sieltä täältä, mutta sitten jatka ylös ja alas -liikettä. Sitten ala imeä. Koko suu, ylös ja alas. Olemme nyt viiden minuutin kohdalla. Vakaa ja hidas rytmi, missä käytät käsiäsi ja suutasi. Nyt hieman nopeammin ja enemmän painetta.

Lopulta sinulla on vaikeaa, koska sylkeä valuu ulos. Anna sen valua. Nopeammin ja nopeammin ylös ja alas kädellä, ehkä hieman kiertävällä liikkeellä. Toinen käsi voi leikkiä kiveksillä. Pidän itse peppuleikeistä, joten aloita sen käsittely nyt. Tässä vaiheessa minun pitäisi olla kovan tulemisen rajamailla. Koko homma on ohitse viimeistään 15 minuutissa."

Lähde: The Frisky

Lue myös: "BDSM:ssä on kyse kidutuksesta" - domina listasi 4 myyttiä sadomasokistisesta seksistä

Lue myös: "Harrastin seksiä jokaisen ystäväni kanssa" - 12 seksiaddiktien paljastusta

Kilpailut

Uusimmat