Kuva: Fotolia

"BDSM:ssä on kyse kidutuksesta" - domina listasi 4 myyttiä sadomasokistisesta seksistä

19.10.2017 23:15 - Senja Rapila

BDSM:ssä ei ole kyse pelkästään kivun tuottamisesta toiselle osapuolelle. Eikä siitä, että henkilöllä olisi jotain psyykkisiä ongelmia, jos hän pitää BDSM:stä.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston listaamat myytit monien suosimista seksuaalifetisseistä.

1. BDSM on häiriintyneille.

Tämä on yleinen luulo, että sadomasokistisiä seksuaalifetissejä omaavat henkilöt olisivat jotenkin vinksallaan päästä. Ei todellakaan. Pop Sugar -sivustolla kerrotaan, jopa 50 prosenttia ihmisistä on kokeillut jonkintasoista BDSM-leikkiä elämänsä aikana; kuristamista, käsirautoja tai piiskaamista. Se on täydellisen normaalia, kunhan olet turvassa. Tämän vuoksi yleensä näihin leikkeihin keksitään turvasanat.

- BDSM:ssä ei ole kyse kivun tuottamisesta rakastamallesi ihmiselle, koska rakastat kivun tuottamista. Siinä ei ole kyse siitä, että veisi itsensä fyysisesti omille rajoilleen. BDSM:ssä on kyse luottamuksesta, entinen domina Sandra LaMorgese kertoo haastattelussa.

2. BDSM:ssä on kyse kidutuksesta.

BDSM voi sisältää kivuliaita elementtejä, teräviä objekteja, verta ja tyydytystä, joka liittyy fyysisen kivun tuntemiseen. Mutta BDSM:ssä ei ole kyse halusta satuttaa toista ihmistä sen takia, että rakastaisi toisen satuttamista.

- Siinä on kyse itsensä, omien halujensa ja kumppaninsa halujen tuntemisesta niin hyvin, että pystyy kokeilla henkisestä ja fyysisestä kontrollista irti päästämistä. BDSM on väliaikaista voimanvaihtoa, joka antaa toiselle osapuolelle täyden kontrollin.

3. Leikissä on aina yksi dominoiva ja yksi alistuva osapuoli.

- Vaikka tuntisit olosi tällä hetkellä hyväksi vain toisessa roolissa, esimerkiksi alistuvassa, ei se tarkoita sitä, että se olisi kiveen hakattua. Itseasiassa sen roolin kokeileminen, joka tuntuu sinusta vähiten luonnolliselta, voi johtaa paljon voimaannuttavampaan ja merkitykselliseen kokemukseen. Jos sinä ja kumppanisi olette rehellisiä ja avoimia halujenne kanssa, huomaatte, että roolinne vaihtelevat BDSM:ssä edestakaisin, LaMorgese kertoo.

4. Jos pidät BDSM:stä, koko elämäsi on sitä.

Ihmiset, jotka eivät pidä BDSM:stä tai eivät tiedä siitä faktoja, uskovat usein, että se hallitsee koko elämää. Monet uskovat, että elämä BDSM:n kanssa on kuin Fifty Shades of Grey -elokuvassa.

- BDSM on reitti suurempaan luottamukseen ja intiimiyteen, ja se on sellaista, mitä voit kokeilla kumppanisi kanssa omaan tahtiisi ilman, että olennaisesti muuttaisitte suhdettanne sen takia.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Tulkitse oikein - viestit, jotka tarkoittavat paljon enemmän kuin lause, rakastan sinua

Lue myös: Pidä seksilelusi puhtaina - asiat, jotka on tehtävä jokaisen käyttökerran jälkeen

Lue myös: Miksi miehet nauttivat eniten doggy style -asennosta? Kertovat syyn

Lue myös: "Kultainen kolmio" takaa naiselle orgasmin - oletko samaa mieltä?

Kilpailut

Uusimmat