Sauli Niinistöstä tehtiin näköisnukke huovuttamalla - katso kuva taidonnäytteestä

03.12.2017 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Käsityötaiteilija Sanni Kallonen on ihastuttanut netissä taidokkaasti tehdyillä näköisnukeillaan.

Itsenäisyyspäivä lähestyy kovaa vauhtia, ja ihmiset valmistautuvat juhlistamaan 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Käsityötaiteilija Sanni Kallonen halusi juhlavuoden kunniaksi muistaa Suomea omalla tavallaan, taiteen kautta.

Kallonen on valmistanut huovuttamalla näköisnuken tasavallan presidentti Sauli Niinistöstä. Kuva lopputuloksesta on ihastuttanut Facebookissa, ja monet kommentoijat ovat ihmetelleet naisen taitavuutta. Voit katsoa kuvan nukesta alta tai tästä linkistä.

Kallonen kertoo Voice.fi:lle, että noin 75 senttiä pitkän nuken huovuttaminen oli noin puolentoista viikon prosessi.

- Kaikki alkaa sopivien kuvien etsimisellä ja ilmeen valitsemisella. Nuken tekemiseen upposi todella monta tuntia, Kallonen sanoo.

Käsityöharrastaja olisi hyvillään, jos itse Niinistö näkisi kuvan luomuksesta. Hän on suunnitellut lähestyvänsä presidenttiä sähköpostitse kuvan kera. Nainen ei osaa arvella, mikä presidentin reaktio näköisnukkeen olisi.

- Toivottavasti kuva pistäisi hymyilyttämään eikä päinvastoin, Kallonen naurahtaa.

Olemme aiemmin kirjoittaneet Kallosen huovuttamasta Antti Tuiskun näköisnukesta. Tuiskun ja Niinistön lisäksi Kallonen on huovuttanut nuket myös muun muassa Michael Monroesta ja Lauri Tähkästä. Nainen on harrastanut huovuttamista vasta alle vuoden ajan, ja ensimmäiset näköishahmot syntyivät viime kesänä.

Pääset katsomaan lisää kuvia Kallosen taidonnäytteistä hänen Facebook-sivuiltaan tästä linkistä.

Lue myös: Kuinka paljon Linnan juhlien puvut yleensä maksavat? Asiantuntija paljastaa

Kilpailut

Uusimmat