Kuva: AOP

Yllättääkö? Die Hard valittiin kaikkien aikojen parhaaksi jouluelokuvaksi

04.12.2017 18:45 - Senja Rapila

Empiren ja Forbesin listoilla valintaa perustellaan monella tapaa.

Unilad-sivusto uutisoi, että Bruce Willisin tähdittämä toimintaelokuva Die Hard on äänestetty Empiren ja Forbesin listoilla kaikkien aikojen parhaaksi jouluelokuvaksi. Vaikka monet eivät välttämättä pidä legendaarista elokuvaa jouluelokuvana, on listauksissa Die Hardin valinta perusteltu seuraavilla tavoilla:

"Die Hard on kaikkea, mitä jouluelokuvan pitäisikin aina olla. Se on sekoitus The Grinchiä, joka varasti joulun, sekä voittamaton sankari, joka ilmestyy antamaan opetuksen. Hän on aave menneisyydestä, tästä hetkestä, sekä tulevaisuuden sankari", Forbes-listauksen tehnyt toimittaja kirjoittaa.

"Kiistämättä kaikkien aikojen paras toimintaelokuva, ja nyt myös kaikkien aikojen paras jouluelokuva. Bruce Willisin John McCane ei välttämättä näytä joulupukilta - hänellä ei ole tarpeeksi partaa ensinnäkin - mutta mikä olisikaan parempi joululahja kuin rökittää terroristeja?" Empire-julkaisun kriitikko kuvailee.

Voit lukea Empiren koko perustelut täältä ja Forbesin koko perustelut täältä.

Joten tänä jouluna voi tunnontuskitta vaihtaa perinteiset jouluelokuvat tähän toimintapläjäykseen, sillä se on nyt virallisesti yksi joulun parhaista jouluelokuvista. Voit katsoa Die Hard -elokuvan trailerin alapuolelta.

Lähde: Unilad

Lue myös: Muistatko vielä Näsän? Katso, miltä The Joulukalenterin suosikkihahmo näyttää nyt

Lue myös: Anita vetoaa koskettavasti suomalaisiin - pienellä teolla voit pelastaa vähävaraisen lapsen joulun

Kilpailut

Uusimmat