Kuva: Shutterstock

Mitä naiset todella ajattelevat masturboidessaan? Kysely selvitti

18.05.2018 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muun muassa aiempien seksikertojen miettiminen on monelle naiselle tuttua.

Masturbointi on maailman luonnollisin asia, jota kenenkään ei tarvitse hävetä. Sitä tekevät niin miehet kuin naiset ja nuoret ja vanhat.

Mutta mitä esimerkiksi naiset sitten ajattelevat oman masturbointisessionsa aikana? Tästä päätti ottaa selvää kysely, jonka mukaan 54 prosenttia naisista käyttää mielikuvitustaan luodakseen mieleensä tahtomansa fantasian. Kyseessä saattaa olla vaikka villi seksisessio luonnon helmassa tai seksi jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa.

Naisilla on usein myös tapana ajatella jo jotain tapahtunutta tapahtumaa. Kun seksi on ollut hyvää, palaa nainen siihen usein mielessään masturboinnin aikana.

Joillakin naisilla on myös tapana lukea seksuaalisia tarinoita masturboinnin aikana. Ne auttavat virittäytymään tunnelmaan sekä vievät ajatukset muualle.

Tämän lisäksi moni virittää itsensä tunnelmaan aikuisviihteen avulla. Siihen kertoo turvautuvansa 35 prosenttia vastaajista. Usein mukana on myös erilaisia seksileluja. Jopa 88 prosenttia kertoi omistavansa jonkinlaisen seksilelun.

Lue myös: Päivittäinen masturbointi kannattaa! 5 mittavaa terveyshyötyä

Lue myös: Naiset paljastavat: Oudoin paikka, jossa olen masturboinut

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat