Kuva: Shutterstock

Morsian hermostui ruokarajoitteisiin vieraisiinsa - teki päätöksen, joka jakaa mielipiteet

02.04.2019 19:45 - Katariina Auvinen

Morsiamen mukaan vegaaniruokavaliota noudattavat voivat tuoda omat ruokansa mukanaan.

Kun häitä tai muita isompia juhlia järjestetään, on yleensä kohteliasta pyytää vieraita ilmoittamaan mahdollisista ruokarajoitteistaan ja ruokavaliostaan. Tämä helpottaa paljon juhlien järjestäjää, mutta eräs morsian kyllästyi totaalisesti hänen vegaaniruokavaliota noudattaviin vieraisiinsa. 

Australiasta kotoisin oleva morsian aiheutti netissä melkoisen myrskyn, kun hän kertoi, ettei aio järjestää kasvisruokavaliota noudattaville vierailleen ruokaa. Morsiamen mielestä tämä ei ole hyväksyttävää. 

"Missään hääkutsussamme ei lue ruokavaliotoiveista mitään. Silti olen saanut ilmoittautumisen yhteydessä ruokavaliotoiveita," morsian oli kirjoittanut erääseen Facebook-ryhmään. 

Morsian on sitä mieltä, että heidän tehtävänään ei ole tarjota kaikille sopivaa ruokaa. Hääpari on suunnitellut ruoaksi tacoja, joista vieraat voivat itse koota, mutta kaikki ruoka-aineet eivät ole vegaanisia. 

"He voivat tilata omat ruokansa ravintolasta, jossa pidämme häät. Tämä tapahtuu totta kai heidän omalla kustannuksellaan. Harmi sinänsä, että ravintola on keskittynyt grilliruokaan," morsian jatkoi kirjoituksessaan. 

Kirjoitus on jakanut mielipiteitä. Jotkut pitävät morsiamen tekoa sydämettömänä ja itsekkäänä, mutta toiset ymmärtävät parin valinnan.

"He voivat syödä ennen häitä ja häiden jälkeen. Ei kaikkia voi miellyttää ruokavaihtoehdoilla." 

"Toivottavasti morsian edes ymmärtää joidenkin vieraiden allergioiden päälle, jotta hän ei aiheuta anafylaktista sokkia kenellekään." 

Lue myös: Morsian perui hääkampaajansa, koska ei pitänyt tämän ulkonäöstä - ymmärrätkö syyn?

Lue myös: Nainen lähetti hääkutsut, vaikka poikaystävä ei ollut vielä kosinut - netissä ihmetellään

Lähde: Daily mail 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat