Snake boy -lempinimen saaneesta miesmallista tuli nettisensaatio - katso, miksi

22.05.2015 18:11 - Senni Loikala

Liu Zichen on jakanut mielipiteitä terävien kommenttiensa vuoksi. Nuorukainen myös esittelee upean ainutlaatuista ulkonäköään paljastavissa kuvissa.

Kiinalainen nuorimies Liu Zichen, 18, herättää tunteita netissä. Nuorukainen on ottanut selfietä, joissa osassa hän on täysin alasti. Vaikka Zichenin sukukalleudet eivät kuvissa näy, niin pelkkä paljaan ihon näyttäminen ei ole saanut ihmisiä kiinnittämään huomiota.

Kysymys on hänen ulkonäöstään.

Zichen on saanut virtuaalimaailmassa lempinimen "Snake Boy" hänen erikoisella tavalla viehättävien silmiensä ja terävän leukansa vuoksi. Monet ovat epäilleet, että mies olisi kuitenkin saavuttanut ainutlaatuisen ulkonäkönsä kirurgin veitsen alla.

Mies kieltää käyneensä merkittävissä kauneusoperaatioissa tuoreessa some-päivityksessään: "Olen todellakin käynyt plastiikkakirurgisessa operaatiossa nenäni kanssa, mutta mitään muuta ei ole korjattu."

Alastonkuvat ovat taidetta

Zichen on kertonut sosiaalisessa mediassa, että hän opiskelee ja työskentelee mallina Pekingissä. Hänen tiukat kommenttinsa ovat kuitenkin saaneet ihmisiä närkästymään. Zichenin kerrotaan sanoneen muiden ihmisten olevan rumia ja köyhiä.

Omasta menestyksestään mies kirjoitti näin: "Tiedättekö, miksi olen niin suosittu? Se ei johdu siitä, että olen hyvännäköinen tai rikas, vaan siitä että olen mukava tyyppi, joka arvostaa suuresti taidetta - niinpä monet ihmiset rakastavat minua ja se tekee minusta suositun."

Alastonkuviaan hän kommentoi seuraavasti: "Olen vain opiskelija ja alastonkuvani ovat minun taidettani, toisin kuin muilla ne ovat keino hankkia rahaa. Minun ei tarvitse ottaa niitä rahan vuoksi."

Mitä mieltä sinä olet "Snake Boy" -nuorukaisen ottamista kuvista?

Pääset katsomaan kuvat täältä.

Lue myös: Maailman suuripalkkaisin miesmalli esittelee jälleen upeaa vartaloaan - katso kuvat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat