Kuinka isolla kirjoitat allekirjoituksesi? Käsialasi paljastaa kiinnostavia asioita luonteestasi

30.07.2015 16:15 - Senni Loikala

Arvostetun käsialatutkija David J. DeWittin mukaan suurikokoisesta allekirjoituksesta pystyy päättelemään, mitä ajattelet muiden seurassa. 

Käsialasi saattaa paljastaa kiinnostavia asioita luonteestasi! Ota selvää lukemalla erilaisista kirjoitustyyleistä ja niiden merkityksistä. 

Allekirjoitus

Jos kirjoitat allekirjoituksesi suuremmalla kuin muun tekstin, kertoo se linsensoidun käsialatutkija David J. DeWittin mukaan siitä, että yrität pitää yllä itsestäsi tietynlaista kuvaa muiden ihmisten seurassa. Saattaa olla, ettet uskalla näyttää todellista minääsi muille.

Välien suuruus

Mikäli kirjaintesi välissä on hieman tavallista enemmän tilaa, eli kirjoitat niin kutsutusti "leveästi", DeWittin mukaan elämässäsi on tällä hetkellä paljon keskeneräisiä asioita meneillään.

Kirjainten kallistuminen

Onko kirjoittamillasi kirjaimilla taipumus taipua jompaankumpaan suuntaan? Lue alta, mitä se tarkoittaa Real Simple -sivuston mukaan:

Oikealle: Olet sosiaalinen ihminen ja avoin maailmaa kohtaan. 

Vasemmalle: Työskentelet mieluiten itseksesi, etkä tahdo vetää huomiota itseesi. Jos olet oikeakätinen ja kirjoittamasi kirjaimet nojaavat vasemmalle, saatat olla kapinallinen.

Kirjaimet ovat suorassa: Olet looginen ja käytännöllinen ihminen, joka hallitsee hyvin omat tunteensa.

Kirjainten koko

Myös kirjoittamiesi kirjainten koko voi samaisen sivuston mukaan kertoa jotakin luonteestasi.

Suuria kirjaimia: Monien julkisuuden henkilöiden käsiala on suurta. Isot kirjaimet saattavat olla merkki siitä, että olet ulospäinsuuntautunut ja pidät olemisesta parrasvaloissa. Persoonallisuutesi saattaa olla erityisen suuri.

Pieniä kirjaimia: Keskittymiskykysi on herpaantumaton, ja saatat myös olla ujo ja omaa sisäistä maailmaasi aktiivisesti tarkkaileva ihminen.

Keskikokoisia kirjaimia: Olet ihminen, joka sopeutuu helposti uusiin tilanteisiin. 

Voit katsoa alta videon, jossa David J. DeWitt analysoi ihmisten luonteenpiirteitä ja ominaisuuksia heidän käsialansa perusteella.



Lue myös: Unohda tietokone hetkeksi - 9 hyvää syytä kirjoittaa viestit käsin

Lähde: Real Simple

Kilpailut

Uusimmat