Kuva: Fotolia

Meikkaa silmät suuremmiksi ammattilaisen ohjeilla - ota haltuun helpot niksit

19.10.2016 12:15 - Elisa Jalasjoki

Rajauksia ei tarvitse aina tehdä tutulla tyylillä.

Pienet silmät voivat aiheuttaa ongelmia meikatessa. Silmänrajaus saa katseen tällöin helposti näyttämään raskaalta, tai peittää koko silmäluomen. Myös ripsiväri tuntuu suttaantuvan. 

Ennen kuin kuitenkaan heität meikkikynäsi pois, lue tämä juttu. Byrdie-lehden haastattelussa vieraillut MAC Cosmeticsin meikkitaitelija Gregory Arltin jakoi helpot vinkkinsä siihen, kuinka pienet silmät saa helposti meikattua kauniiksi. 

Katso helpot, silmiä suurentavat keinot alta. 

1. Lisää vaalea rajaus alaluomelle

Rajaus ei kuulu ainoastaan yläluomelle. Vaalean rajauskynän avulla saat silmäsi helposti avoimemman ja suuremman näköisiksi.  Lisää rajauskynää alaluomelle vesirajaan pehmeällä kädellä. Tämä look on todella helppo toteuttaa.

Katso kuva alta. 

2. Sotke hieman

Rajauksen ei aina tarvitse olla tarkka. Pienen sotkemisen avulla, voit saada silmäsi helposti näyttämään suuremmilta. Rajaa siis silmäkulmasta ulkoreunaa kohti ohut rajaus tarkasti ripsien juuressa. Sotke meikkiä ulkonurkkaa kohden, joka luo efektin siitä että silmäsi ovat suuremat ja avoimemmat. 

Katso helppo video alta.

3. Tee pehmeä rajaus silmän ulkonurkkaan 

Hyvä keino suurentaa silmiä, on varjostaa silmänurkat. Nestemäinen rajauskynä saa silmät usein näyttämään ennemminkin pieniltä, joten pehmeäpäisen rajauskynän käyttö kannattaa. Kokeile esimerkiksi myös levittää ruskeaa suosikkiluomiväriäsi rajaussiveltimellä pehmeästi silmänurkkaan, luoden utuisen lookin.

Katso hyvä esimerkki alta. 

Lähde: Byrdie

Lue myös: Aiheuttaako likainen meikkisieni päänvaivaa? Katso miten puhdistat sen helposti

Kilpailut

Uusimmat