Kuva: Shutterstock

Kaipaatko kirkkautta kasvoille? Kokeile kotitekoista kasvonaamiota, jota huippumallikin suosii

11.04.2020 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vihreästä teestä tehty naamio lisää ihonhoidonasiantuntijan mukaan ihon kirkautta.

Juuri nyt meillä on aikaa kotoilla. Kun aikaa vietetään pääasiassa kotona, tulee siivottua, sisustettua ja järjesteltyä ehkä tavanomaista enemmän. Kodinhoidon lisäksi moni myös panostaa kauneudenhoitoon ihan uudella tavalla.

Nyt kun kosmetologille ei välttämättä kannatta mennä, on hyvä suosia kotona tehtäviä hoitoja. On olemassa monia erilaisia kotitekoisia naamioita ja kuorintoja, joiden avulla kuka tahansa voi lisätä ihonsa hyvinvointia. 

Jos kirkkautta kasvoilleen haluaa, kannattaa ottaa kokeiluun naamio, jota muun muassa huippumalli Gigi Hadid kertoo suosivansa. Kyseisen naamion ohjeen antaa Pure Wow -julkaisussa ihoasiantuntija Mimi Luzon, joka työskentelee lukuisten julkisuudesta tuttujen kasvojen kanssa. 

Luzonin mukaan naamio, jossa käytetään muun muassa vihreää teetä kirkastaa ihoa ja lisää hetkessä sen hehkua.

Luzon mukaan naamiota voi käyttää niin usein kuin haluaa. Siitä ei ole iholle mitään haittaa.

- Itse teen jonkinlaisen naamion joka päivä. Parasta ehkä onkin, että vaihtelee naamioita. Yhtenä päivänä kirkastava, toisena kiinteyttävä. Toki muutaman kerran viikossakin riittää, hän kertoo. 

Ohjeet naamion tekoon näet alta.

Sekoita keskenään kupillinen (noin 2,5 desiä) vihreää teetä, noin kaksi kupillista (noin 5 desiä) riisijauhoa sekä puolikas teelusikallinen hunajaa. Sekoita seos hyvin ja levitä naamio kasvoille. Anna vaikuttaa noin 20 minuuttia. Lopuksi pese kasvot vedellä.

Lue myös: Kahden ainesosan kasvonaamio on kuivan ihon tehokosteuttaja - valmistus vie vain hetken!

Lue myös: Milloin kasvonaamiosta on enemmän haittaa kuin hyötyä? 5 oiretta paljastaa, ettei käyttöä pidä jatkaa

Lähde: Pure Wow

Uusimmat