Kuva: AOP

Pue kauluspaita kuin Gigi Hadid - pienellä muutoksella tuttuun tyyliin yllättävä lisä

25.09.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hadidin vaaleassa asussa on jokainen palanen kohdallaan.

Malli Gigi Hadid, 26, tunnetaan tyylikkyydestään. Hänen asunsa kiinnittävät huomion kerta toisensa jälkeen niin arkena kuin gaalojen punaisella matollakin.

Uusimmissa paparazzikuvissa Hadidin yllä nähtiin look, joka on täydellinen syksyyn, monestakin syystä. Ensinnäkin se on erittäin tyylikäs ja täynnä kauden trendielementtejä. Nahkahousut ja kauluspaita kuuluvat nimittäin vuoden 2021 suosikkivaatekappaleisiin. 

Silmiinpistävää on sen sijaan tapa, jolla Hadid on kauluspaidan päälleen pukenut. Hän on jättänyt napittamatta alimmat napit, jolloin kokonaisuus on rento ja vatsa pilkistää paidan alta elegantisti. Pitkä ja hieman ylisuuri paita yhdistettynä rentoihin housuihin on kombo, jolle on arjessa aina tilausta.

Sävymaailma on sama päästä varpaisiin. Se tekee asusta tyylikkään ja ajattoman, mikä ei ole koskaan huono juttu. Jos tämän asun vaaleus askarruttaa, toimii tämä myös täydellisesti suomalaisten suosikkivärissä eli mustana. 

Muutaman kuvan Hadidin kopioimisen arvoisesta tyylistä pääset katsomaan alta.  

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Victoria Beckham esitteli täydellisen farkkutyylin - toimii myös Suomen syyssäässä

Lue myös: Jennifer Lopez luottaa hittityyliin, jolle löytyy käyttöä trendin hiipuessakin - suomalaismerkit vastaavat myös kysyntään

Kilpailut

Uusimmat