Kuva: AOP

Sebastian Bach raivostui rock-toimittajalle: "Vedä käteen!"

04.05.2016 19:45 - Mikko Räsänen

Entinen Skid Row -laulaja antoi täyslaidallisen hänen konserttiaan haukkuneelle toimittajalle.

Skid Row'sta tuttu Sebastian Bach lähti huhtikuun lopussa USA:n kiertueelle suomalaisen Santa Cruzin kanssa. Kiertueen toisella keikalla oli The Great Southern Brainfart -sivuston toimittaja, joka kirjoitti Bachin keikasta lyttäävän arvion.

Toimittaja haukkui Bachin laulun epävireiseksi ja sanoi Bachin yhtyeenkin katsoneen laulajaansa halveksivasti. Kirjoittaja kertoi olleensa aikanaan kova Skid Row -fani, mutta sanoin Bachin esiintymisen sopivan paremmin sirkuksen taukoviihteeksi.

Kriittinen keikka-arvio tavoitti myös Bachin, joka tuli sivustolle antamaan toimittajalle täyslaidallisen julkaisemalla muun muassa seuraavat viestin:

"Vedä käteen!"

"Olet paskiainen! Tulen neuvomaan jokaista bändiä olemaan laittamatta nimeäsi konserttiensa vieraslistoille"

"Jos ajattelet omaa parastasi, kannattaa sinun pysyä kaukana minusta"

Toimittaja vastasi samalla mitalla ja jatkoi Bachin haukkumista kommenttiosiossa. Tieto riidasta levisi maailmalla ja ilmeisesti kävijäpiikki kaatoi The Great Southern Brainfart -sivuston, joka ei ollut tottunut sellaisiin kävijämääriin.

Toimittaja haastoi Bachia julkaisemaan videoita kyseiseltä keikalta ja toivoi erityisesti videota I Remember You -biisistä, koska se oli hänen mielestään ollut "puhdasta komediaa".

Tuo toimittajan toivoma klippi löytyi YouTubesta ja on nähtävillä alla, joten jokainen voi siitä arvioida, oliko Bach täysi floppi vai onko kritiikki aiheetonta.

Lue myös: Steve Vai ja Sebastian Bach yhdistivät voimansa - katso video

Lue myös: Sebastian Bach faneilleen: Pankaa ne v*itun puhelimet pois kädestä ja eläkää hetkessä

Kilpailut

Uusimmat