Kuva: Mikko Räsänen

Jari Sillanpää avoimuudestaan: "Minua on satutettu monta kertaa omista puheistani"

17.08.2016 11:13 - Anna Hopi

Laulaja Jari Sillanpää tiesi, että Paljaana-elämäkerta tulee herättämään mediahuomiota ja kommentien vyöryn.

Artisti on tunnettu läpi uransa ihmisenä, joka uskaltaa puhua asioista, joista moni muu olisi hiljaa. Paljaana-elämäkerrassa Jari Sillanpää kertoo naiseksi pukeutumisesta, homoseksuaalisuudestaan, alkoholinkäytöstään, isä- ja äitisuhteestaan ja uudesta rakkaudestaan Siim-poikaystävään. Sillanpää kertoi Iskelmän haastattelussa, ettei kirjaa seurannut kohu-julkisuus ihmetellyt.

- Kyllä jotenkin sen aavistin. Vähemmästäkin seuraa myllyä, sen olen nähnyt vuosien varrella. En siltikään halunnut jättää kertomatta asiasta. On hienoa, että asiasta keskustellaan. En halua mennä siitä, mistä aita on matalin ja olla sellainen neutraali artisti. Annan sielun ja sydämen puhua. Luin tekstin, kun Mari Koppinen lähetti sen sähköpostissa, niin kyllähän otin niistä pois myös asioita, mutta hyvin vähän, sanoo mies.

Sillanpää on tunnetusti herkkä mies. Eikö hän pelkää, että häntä satutetaan avautumisen myötä?

- Joo, mutta minua on satutettu niin monta kertaa kaikista jutuista, mitä olen hölöttänyt. Jutuin kommenttejakin Iltapäivälehtien keskusteluista. Suurin osa on positiivista, mutta on negatiivisia. Nykyään en enää ota niistä niin paljoa itseeni. Ajattelen niin, että nuo ihmiset eivät sitten vaan tunne mua, toteaa tähti.

- Tulee vähän sellaisia kommentteja, mitä en ymmärrä. Eivät ne silleen satuta tänä päivänä. Olenhan minä sentään 50-vuotias pikkupoika. Tässä on hirveän iso vaara tulla kyyniseksi. Elämä silti jotenkin potkii eteenpäin. Äitikin sanoi, että voi veikkonen, paina villasilla. Vanha sanonta, että koira haukkuu mutta karavaani kulkee. Äidit ovat erittäin viisaita.

Kilpailut

Uusimmat