Kaikki artikkelit

Erikoisessa kiinniotossa kysyttiin hevosmiestaitoja.
Koulu-uhkauksia on tullut etenkin Pohjanmaan poliisin tietoon.
Poliisikoira Jekku jää viettämään eläkepäiviä 10,5 vuoden ikäisenä ansiokkaan virkauran jälkeen.
Puoli tuntia kestänyt takaa-ajo oli raju ja vaarallinen.
30 vuoden uran rikostoimittajana tehnyt Jarkko Sipilä on nähnyt paljon. Viime vuosina myös dekkarikirjailijana tunnettu Sipilä on kirjoittanut useita elämäkertakirjoja tunnetuista rikollisista.
Kimmo Nokkonen oli päätutkijana Lahden MM-hiihtojen dopingskandaalissa. Uransa varrella hän on törmännyt muihinkin dopingainerikoksiin.
Satu Andersson tunnetaan alamaailman vaikuttajana.
Rosvo & Poliisi -podcastissa vieraana on erikoissyyttäjä Erkki Huhtala, joka toimi syyttäjänä myös Mika "Immu" Ilménin huumejutussa.
Squid Game on Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja. Nyt Intian pääkaupungissa Mumbaissa poliisi on käyttänyt sarjaa muistuttamaan liikenneturvallisuudesta.
Entinen rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson on tutkinut monia kovia rikostapauksia. Hän kertoo Rosvo & Poliisi -podcastin uudessa jaksossa uransa kiinnostavimmista jutuista.
Rosvo & Poliisi -podcastissa taiderikollisuuden asiantuntija kertoo, että taiteen väärentäjille jää tuotoista lopulta vain murusia.
Iskelmän Aamuklubin Pauliina Puurila on toteuttanut monia ammatillisia haaveitaan. Hän kertoo urapolkujen avartaneen maailmaa Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa.
Mika "Immu" Ilmén suoritti huumetuomionsa pääosin Helsingin vankilan, eli "Sörkan" paljusellissä. Hän kertoo olosuhteiden olleen tsaarinaikaiset.
Poliisin mukaan vaarallinen ajotyyli sekä ajovirheet ovat valitettavan yleisiä.
Kiiskilä työskentelee Sörnäisten vankilassa Helsingissä.
Rosvo & Poliisi -podcastin toinen jakso pureutuu huumekauppaan ja sen muutokseen Suomessa.