Kaikki artikkelit

Jopa virkavalta voi harhautua rikoksen polulle, eikä tältä ilmiöltä olla Suomessakaan vältytty.
Poliisi muistuttaa Mieti ennen kuin jaat -kampanjassaan siitä, että kehenkään ei voi luottaa omien alastonkuviensa kanssa, ei edes omiin vanhempiin.
Laukka vietti vastikään 52-vuotissyntymäpäiviään.
Erikoisessa kiinniotossa kysyttiin hevosmiestaitoja.
Koulu-uhkauksia on tullut etenkin Pohjanmaan poliisin tietoon.
Poliisikoira Jekku jää viettämään eläkepäiviä 10,5 vuoden ikäisenä ansiokkaan virkauran jälkeen.
Puoli tuntia kestänyt takaa-ajo oli raju ja vaarallinen.
30 vuoden uran rikostoimittajana tehnyt Jarkko Sipilä on nähnyt paljon. Viime vuosina myös dekkarikirjailijana tunnettu Sipilä on kirjoittanut useita elämäkertakirjoja tunnetuista rikollisista.
Kimmo Nokkonen oli päätutkijana Lahden MM-hiihtojen dopingskandaalissa. Uransa varrella hän on törmännyt muihinkin dopingainerikoksiin.
Satu Andersson tunnetaan alamaailman vaikuttajana.
Rosvo & Poliisi -podcastissa vieraana on erikoissyyttäjä Erkki Huhtala, joka toimi syyttäjänä myös Mika "Immu" Ilménin huumejutussa.
Squid Game on Netflixin kaikkien aikojen suosituin sarja. Nyt Intian pääkaupungissa Mumbaissa poliisi on käyttänyt sarjaa muistuttamaan liikenneturvallisuudesta.
Entinen rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson on tutkinut monia kovia rikostapauksia. Hän kertoo Rosvo & Poliisi -podcastin uudessa jaksossa uransa kiinnostavimmista jutuista.
Rosvo & Poliisi -podcastissa taiderikollisuuden asiantuntija kertoo, että taiteen väärentäjille jää tuotoista lopulta vain murusia.
Iskelmän Aamuklubin Pauliina Puurila on toteuttanut monia ammatillisia haaveitaan. Hän kertoo urapolkujen avartaneen maailmaa Sadun Sunnuntaivieras -ohjelmassa.
Mika "Immu" Ilmén suoritti huumetuomionsa pääosin Helsingin vankilan, eli "Sörkan" paljusellissä. Hän kertoo olosuhteiden olleen tsaarinaikaiset.