Kuva: Senja Rapila

Eurodance-tähti Günther uhkuu erotiikkaa: Tässä roolissa haluni moninkertaistuvat!

11.09.2016 19:15 - Senja Rapila

Vuonna 2004 julkisuuteen ryminällä paukannut Günther on saanut fanit kirkumaan jo 12 vuoden ajan.

Kerroimme aiemmin, kuinka pornohtavista viiksistään tunnettu Günther, 49, villitsi We Love the 90's -festivaalin kävijät seksikkäällä esityksellään.

Mies kertoo, että hän on viime aikoina työstänyt paljon uutta musiikkia. Hän aikoo julkaista uutta musiikkia ensi vuonna, mutta ei ole vielä varma siitä, onko julkaistava levy kokonainen albumi vai pelkkä EP. Jossain tapauksessa julki saattaa tulla pelkästään yksittäisiä kappaleita.

- Uudet kappaleet ovat vakavampia. Niissä olen muuttunut, kuten jokainen meistä muuttuu jatkuvasti. Neljäntoista vuoden ajan olin yksi ihminen, mutta nyt muutun. Voit tuntea kappaleissani saman sielun, mutta samanaikaisesti olen muuttunut ihmisenä, Günther kertoi Radio Novalle.

Vaikka artistin mukaan musiikki on muuttumassa vakavampaan suuntaan, tulee seksikkyys pysymään siinä.

- Seksikkyys on meitä, se on minua. Se tulee aina olemaan pysymään, koska se on minua. En halua koskaan ottaa sitä pois!

(kuva: Senja Rapila)

"Kun olen Günther, olen kuin kolminkertainen versio itsestäni"

Vaikka Günther-artistinimen takana onkin ruotsalainen malli Mats Söderlund, on kyseessä yksi ja sama ihminen.

Lavalla artisti vetää omien sanojensa härskin esiintyjän, eli Güntherin, roolin päälleen, mutta on hänessä itsessäänkin "30 prosenttia Güntheria". Lavalla Söderlund kuitenkin haluaa ilmaista itseään suuremmin ja härskimmin.

- Kun olen Günther, olen kuin kolminkertainen versio itsestäni. Kyseessä on kuitenkin sama henkilö. Ajattelen yksityiselämässäni hyvin samalla tavalla kuin Günther, mutta en liikaa. Olen aina oma itseni, myös Güntherina.

Lue myös: Ysärilegenda Captain Jack antoi suomalaisille ikuisen päiväkäskyn: "Syökää vitamiininne!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat