Kuva: AOP

IS: Ikivihreästä Salatut elämät -tunnuskappaleesta tuttu Anna Hanski: 'Ei kaipaa enää jättisuosiota'

17.01.2017 08:15 - Senja Rapila

Hanskin ensimmäisen jättihitin, Jos et sä soita -kappaleen julkaisusta tulee tänä vuonna täyteen 25 vuotta.

Anna Hanski saattaa olla tuntematon nimi nykyajan nuorille, mutta miltei jokainen tunnistaa Salkkarit-televisiosarjan vanhan tunnuskappaleen Tunteisiin. Kaikki lähti siitä, kun suomalaisten suosikki, Jos et sä soita -kappaleellaan pinnalle ponkaissut artisti sai kyseisen ikivihreän laulettavakseen vuonna 1999.

- Se biisi on linkki nykypäivän nuoriin. Tavoitin sitä kautta uuden sukupolven, mikä oli kiva juttu. Ne tietävät minut siitä laulusta, Hanski kommentoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Muita Hanskin muita tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Kotiviini sekä Lambada. Nykypäivänä artisti ei kuitenkaan haikaile enää jättimenestyksen ja suosion perään, vaan on tyytyväinen saamaansa rauhaan.

- Hyvä, että on ollut hullua, niin sitä ei enää kaipaa. Sitä voi vähän harmitella, että kaikki tapahtui niin nuorena. Vanhempana saisi jutuista enemmän irti, mutta asiat menevät niin kuin menevät.

Nykypäivänä Hanski keskittyy enimmäkseen musiikkiteatterin tekoon. Ilta-Sanomat uutisoi, että hän on mukana parhaillaan Suomea kiertävässä Muukalainen-musiikkitarinassa, joka on rakennettu laulaja Topi Sorsakosken tuotannon ympärille.

- Joskus hiljaisina aikoina olen miettinyt, että eikö tässä enää muuta, mutta sitten tajunnut, että näinhän sitä mennään eteenpäin, tartutaan uusiin juttuihin. Nykyisin työnkuvani on monipuolinen. Voiko muuta toivoa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös: Seksiaddiktia näyttelevä Antti Luusuaniemi: "Haastavin rooli, jonka olen tehnyt"

Lue myös: Suomalaisnäyttelijät viettivät kuukauden eristyksissä Lapissa - "Auttoi unohtamaan muut asiat"

Lue myös: Elämäntyöstään Kultaisen Venlan saanut Arvi Lind: "Upeaa, että vanhusta muistetaan"

Kilpailut

Uusimmat