Kuva: AOP

Nickelback-basisti - "Teemme varmasti jotain oikein, jos joku vihaa meitä niin paljon"

14.02.2019 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nickelback tunnetaan muun muassa kappaleista Photograph, How You Remind Me, Someday ja When We Stand Together

Nickelback on kenties yksi maailman vihatuimmista rock-yhteistä, vaikkin se onkin myynyt miljoonia albumeita sekä sillä on miljoonia faneja. Yhtyeen basisti Mike Kroeger puhui asiasta Bandwagonin haastattelussa.

- Tietenkin se sattuu. Eiköhän jokainen siitä pahastuisi, kun kuulee negatiivista kommentointia. Joskus se kuitenkin menee ihan huumorin puolelle - ihmiset yrittävät niin kovasti olla ilkeitä, että koko hommaa kaatuu,, Kroeger sanoo ja jatkaa:

- Ei sillä ole väliä, puhuuko joku bändistäni tai muista, jos jutut ovat hauskoja. Kuitenkin se saattaa mennä niin pitkälle, että meidän perheitämme uhkaillaan ja meille lähetellään jopa tappouhkauksia. Luulen kuitenkin, että teemme jotain oikein, jos joku vihaa meitä niin paljon. En kuitenkaan näe itse syytä hyökätä ihmisten kimppuun ja olla ilkeä takaisin.

Nickelback tunnetaan muun muassa kappaleista Photograph, How You Remind Me, Someday ja When We Stand Together. Yhtye on esiintynyt myös Suomessa muun muassa Hartwall Arenalla vuonna 2012. Keikasta voit katsoa pätkän ala.

Lue myös: Nickelbackin laulaja Chad Kroeger: "Urani olisi ollut ohi silmänräpäyksessä"

Lue myös: Nickelback-basisti puhuu edesmenneestä Panteran Vinnie Paulista - "Hän ei halunnut elää enää"

Kilpailut

Uusimmat