Kuva: Nelonen / Petri Aho

Vain elämää -tähdet vahvistuivat - yksi artisti kielsi osallistumisensa vielä viime viikolla

04.06.2019 10:48 - Iiro Myllymäki

Tulevalla kaudella nähdään edellisiltä kausilta tuttuja tähtiä.

Tulevan Vain elämää -kauden osallistujat on vahvistettu. Nelosen suosikkisarjassa nähdään kymmenennellä kaudella Antti Tuisku, Elastinen, Erin, Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, VilleGalle, Paula Vesala ja Samu Haber. Kaikki ovat osallistuneet ohjelmaan jo aiemmin. Tulossa on siis ohjelman toinen all star -kausi.

Yksi merkittävä muutos tulevalla kaudella on se, että seitsemän artistin sijaan Hirvensalmen Satulinnaan lähteekin kahdeksan artistia. Osallistujat lähtevät kuvauksiin tänään tiistaina.

Seiska paljasti ohjelmaan osallistuvia artisteja jo viime viikon keskiviikkona. Yksi tuolloin paljastetuista artisteista oli rockin kiintotähti Maija Vilkkumaa. Vilkkumaalta kysyttiin Radio SuomiRockin haastattelussa samana päivänä, onko uutinen hänen osallistumisestaan totta. Vilkkumaa kielsi tuolloin esiintymisensä ohjelman tulevalla kaudella.

- Vain elämäähän on ihana ohjelma. Olen ollutkin siellä kerran vuonna 2015. Se antoi ihan hirveästi virtaa. Toi on kyllä ihana uutinen, mutta en mä kyllä oo tästä tiennyt, Vilkkumaa muotoili.

Ohjelman artistit eivät saa paljastaa osallistumistaan ennen virallisen tiedotteen julkaisua.

Televisiossa Vain elämää -ohjelman juhlakausi nähdään syksyllä.

Lue myös: Maija Vilkkumaa ihastui täysillä faninsa tatuointiin - ymmärrätkö syyn?

Voice.fi ja Radio SuomiRock kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat