Kuva: Miikka Varila

Uusi superkokoonpano julki - mukana Disco Ensemble, Lapko ja Children of Bodom -muusikoita

22.01.2020 10:12 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kyseessä ei ole väliaikainen sivuprojekti, vaan uusi yhtye.

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa kuhinaa aiheuttaneille huhuille on saatu vahvistus: lukuisista kotimaisista eturivin yhtyeistä tuttujen muusikoiden muodostama Moon Shot on aloittanut toimintansa.

Innoitusta erityisesti 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun kitaravetoisesta rock-musiikista hakevan Moon Shotin muodostavat aikaisemmin poikkeuksellisen omaleimaisissa yhtyeissään uraa luoneet vokalisti Ville Malja (Lapko, Dallas Kalevala), kitaristi Jussi Ylikoski (Disco Ensemble), basisti Henkka Seppälä (Children of Bodom) ja rumpali Mikko Hakila (Disco Ensemble). 

Moon Shot ei ole väliaikainen sivuprojekti vaan uusi yhtye. Se syntyi, kun bändin jäsenten aikaisemmat kokooSuomnpanot lopettivat toimintansa tai siirtyivät telakalle. Moon Shot on uusi luku näiden jokaisen multitalentin elämässä.

- Tuntuu jopa vähän epätodelliselta, kun mietin Moon Shotia, sen uusia biisejä ja kokoonpanoa. Tämä on yksinkertaisesti niin siisti juttu. Olen todella fiiliksissä, että olen osa tätä uutta moniulotteista rock-yhtyettä, Jussi Ylikoski kertoo.

- Tähän asti olen aina naurahtanut ajatukselle, että parhaat asiat tapahtuisivat jotenkin omalla painollaan. Nyt on kuitenkin todettava, että siitä hetkestä, kun kuunneltiin ensimmäiset Jussin demot ja alettiin tosissaan hommiin niin fiilis on ollut enemmän kuin kupliva. Tuhannet keikat ja lukemattomat levyt aikaisemmissa bändeissä ovat opettaneet myös tarvittavaa nöyryyttä musan edessä. Moon Shot on enemmän kuin osiensa summa, Ville Malja jatkaa.

Yhtyeen ensimmäisistä julkaisuista ja konserteista sekä levy-yhtiöstä tiedotetaan myöhemmin.

Kilpailut

Uusimmat