Kuva: Hanna Nelimarkka

Vesterinen yhtyeineen kiertää syksyllä Suomen konserttisaleja jousiorkesterin kanssa

13.05.2020 08:00 - Reija Saarinen

Kiertue kattaa kaikkiaan yhdeksän paikkakuntaa.

Vesterinen Yhtyeineen suuntaa syksyllä konserttisalikiertueelle yhdessä jousiorkesterin kanssa. Yhdeksän paikkakuntaa kattava Kaikki jatkuu hyvin -kiertue on nimetty yhtyeen fanien keskuudessa korona-ajan voimalauluksi kasvaneen Kaikki päättyy hyvin -kappaleen mukaan.

Konserttien ensimmäisellä puoliajalla on luvassa uudelleen sovitettuja, riisutumpia versioita yhtyeen tuotannosta. Uusissa versioissa ääneen pääsevät erityisesti laulaja Tero Vesterisen ääni sekä jousiorkesteria varten tehdyt upeat sovitukset.

Toisella puoliajalla puolestaan saadaan kuulla taattua menoa Vesterisen tyylillä kun lavalla on parhaimmillaan 14 henkeä.

– Syksyn kiertueella päästään esittämään yleisölle tuttuja biisejä uudenlaisina versioina. Yhtyeemme lisäksi lavalla on jousi-trio, joka lisää entisestään sovitusten ja soiton sävyjä. Kelailtiin, että faneistamme olisi hienoa kuulla hieman intiimimpiä tulkintoja lauluistamme. Vaikka veikkaan, että jossain kohtaa keikkaa tilanne riistäytyy kuitenkin lapasesta, niin kuin meillä on hieman tapana ollut. Kaipuu lavalle on valtava ja siksi tuntuu sitäkin hienommalta päästä tarjoilemaan jengille tällaista erikoiskattausta kaiken korona-kahlaamisen jälkeen, laulaja Tero Vesterinen kertoo tulevasta kiertueesta.

Kaikki jatkuu hyvin -kiertueen paikkakunnat näet alta:

TO 01.10. Porvoo, Taidetehdas
PE 02.10. Espoo, Sellosali
LA 03.10. Lappeenranta-sali
KE 07.10. Helsinki, Savoy-teatteri
TO 08.10. Jyväskylä, Paviljonki (Wilhelm-sali)
PE 09.10. Kouvola, Kuusankoskitalo
TO 15.10. Tampere-talo
PE 16.10. Salo, Teatteri Provinssi
LA 17.10. Turku, Linnateatteri

Lue myös: Pohdintaa yhteisöllisyydestä ja välittämisestä - Vesterinen yhtyeineen julkaisi uuden albumin

Kilpailut

Uusimmat