Kuva: AOP

Jenkkibändi keksi hauskan tavan esiintyä korona-aikana liveyleisölle - katso video

12.06.2020 14:15 - Iiro Myllymäki

The Flaming Lips esiintyi kukin omassa kuplassaan.

Yhdysvaltalainen vaihtoehtorockyhtye The Flaming Lips on esitellyt kekseliään tavan esiintyä korona-aikana. Kun tartuntojen ehkäisemiseksi on pidettävä sosiaalista etäisyyttä, liveyleisölle esitetyt keikat on peruttu ja artistit ovat siirtyneet netin välityksellä lähetettävien striimikeikkojen pariin. The Flaming Lips onnistui tuoreessa talk show -esiintymisessään kuitenkin välttämään tartuntariskit ja silti esiintymään liveyleisölle.

Bändi oli The Late Show with Stephen Colbert -ohjelmassa esiintymässä, ja jokainen bändin jäsen esiintyi omassa puhallettavassa kuplassaan. Myös kaikki yleisön jäsenet olivat omien kupliensa sisällä. Erikoisesta esiintymisestä pääset katsomaan videon alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

The Flaming Lipsin solisti Wayne Coyne on hyödyntänyt jättikuplia esiintymisessään jo vuodesta 2004 alkaen, mutta LADbible-julkaisun mukaan nyt oli ensimmäinen kerta, kun kuplia käytettiin koko bändin laajuudelta - yleisöstä puhumattakaan.

Yhtyeen keikkainnovaatio on otettu innostuksella vastaan. Videon kommenttien perusteella monikin olisi valmis kokeilemaan tämänkaltaista konserttielämystä.

”Tällaista pitäisi tehdä enemmänkin. Kaikki omaan hamsteripalloon”, kommentoi yksi.

”Tällä tavalla konsertit ja ulkoilmajuhlat pitäisi järjestää”, kirjoittaa toinen.

Jo vuonna 1983 perustettu The Flaming Lips kuuluu indierockin suurimpiin nimiin. Yhtye on voittanut kolme Grammy-palkintoa.

Lue myös: Pysy kaukana! Saksalaisen designerin asusteella turvavälit pysyvät kunnossa

Lue myös: MTV: Tuukka katsoi älykelloa ja tajusi historiallisen hetken koittaneen - kesken lenkin kaljalle!

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat