Kuva: Ville Juurikkala

Vesterinen yhtyeineen julkaisee uuden albumin ja lähtee kattavalle kiertueelle - 'Teemme uramme parasta levyä'

26.10.2022 11:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hetken ikuinen -albumi sisältää aiempaa vakavampia ja kantaaottavampia teemoja, ajattomia rakkauslauluja kuitenkaan unohtamatta.

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee ensi keväänä 10. maaliskuuta uransa kahdeksannen albumin, joka kantaa nimeä Hetken ikuinen.

Albumin tiiimoilta yhtye lähtee myös kattavalle kiertueelle. Yhteensä 17 paikkakuntaa kattava Hetken ikuinen -kiertue on kymmenhenkisen yhtyeen uran suurin. Tampereen, Turun ja Helsingin suurkonserteissa jo ennestään isoa yhtyettä vahvistavat jousisoittajat, puhaltimet ja taustalaulajat kasvattavat yhtyeen koon peräti 17-henkiseksi.

- Jälleen kerran tuntuu siltä, että ollaan tekemässä tähän astisen uramme parasta levyä. Ja miksei oltais kun yhtyeen kesken yhä vain syvenevä ystävyys, kunnioitus ja musiikin tekemisen riemu vain kasvaa. Ja se näkyy ja kuuluu keikoilla, sitä tunnetta ei pysty purkittamaan muualle kuin sieluunsa, hetkestä tulee ikuinen, laulaja Tero Vesterinen kommentoi tulevaa levyä ja kiertuetta.

Hetken ikuinen -albumi sisältää aiempaa vakavampia ja kantaaottavampia teemoja, ajattomia rakkauslauluja kuitenkaan unohtamatta.

- Viimeiset pari vuotta ovat olleet hetkiltään niin mullistavia, että niiden jäljet todella tuntuvat ikuisilta. Kulkutauti oli vielä pientä verrattuna naapurissamme asuvan murhaajan toimiin. Viime aikoina yhteisöämme koettelevista kovista ajoista johtuen levylle on valikoitunut tavallista vakavampia ja kantaaottavampia kappaleita, mutta niihinkin yhtyeemme on tuonut pisaroita mustasta huumoristaan, eikä rakkauslaulujakaan ole unohdettu, bändin rumpali Teemu Jokinen kertoo levystä.

Antti Lehtisen (Scandinavian Music Group, Ultra Bra) tuottama Hetken ikuinen -albumi on paluu vanhan liiton bänditouhuun, jossa soitto ja soittajat ovat keskipisteessä.

Tulevan levyn ensimmäinen single Kohti sydänpeltoja on kasvamassa yhtyeen kaikkien aikojen suurimmaksi radiomenestykseksi. Kappale on tällä hetkellä Suomen radioiden kahdeksanneksi soitetuin kappale.

Vesterinen Yhtyeineen: Hetken ikuinen

Pe 17.3. Lahti, Möysän Musaklubi

La 18.3. Espoo, Tapiolasali

Pe 24.3. Kuopio, Sawohouse Underground

La 25.3. Tampere, Tavara-asema*

Pe 31.3. Mikkeli, Mikaeli

La 1.4. Lappeenranta-sali

Pe 14.4. Ähtäri-halli

La 15.4. Pori, Kehräämö

Pe 21.4. Hämeenlinna, Verkatehdas

La 22.4. Jyväskylä, Lutakko

Pe 28.4. Oulu, Tullisali

La 29.4. Rovaniemi, Korundi

Pe 5.5. Porvoo, Taidetehdas

La 6.5. Turku, Logomo*

Pe 12.5. Lohja, Laurentius-sali

La 13.5. Varkaus, Warkaus-sali

Pe 19.5. Helsinki, Kulttuuritalo*

Lue myös: Tero Vesterinen ei uskalla enää ajaa partaansa pois - "Ystävä totesi, että..."

Lue myös: Laulaja Tero Vesterinen oli sekä koulukiusaaja että kiusattu: "Se oli asia, miksi voi alkaa lyödä"

Kilpailut

Uusimmat