Kuva: AOP

Iskelmä Festivaalien ohjelma on valmis - mukana monet suomalaistähdet

14.02.2023 09:00 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Festivaalien lavoilla nähdään muun muassa Samu Haber, Behm, Anna Eriksson ja Erika Vikman.

Kotimaisen kevyen musiikin vuotuinen pääjuhla Iskelmä Festivaali juhlitaan Himoksella ja Porissa kesä-heinäkuun taitteessa, Himoksella kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 29.6.-1.7. ja Porissa kahden päivän ajan 30.6.-1.7.

Festivaaliin on kiinnitetty runsas joukko kotimaisia tähtiartisteja. Molempien tapahtumien ohjelma on nyt valmis ja päiväkohtaiset esiintyjät selvillä.

Himoksella ja Porissa lavalle nousevat laulaja-lauluntekijä Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta ja tulevana kesänä musiikin saralla aktivoituva Anna Eriksson. Porissa esiintyy myös laulaja-lauluntekijä ja vuonna 2021 Emma-pöydän putsannut BEHM.

Himoksella juhlitaan myös Suomen eturivin iskelmätekijän, tulevan perjantain Iskelmä Gaalassa viidessä kategoriassa ehdolla olevan Laurin Tähkän, rohkeasta show’staan tunnetun Erika Vikmanin, uransa viimeistä festarikesää viettävän Popedan sekä rap-artistin ja yhden Suomen valovoimaisimman viihdyttäjän Elastisen tahdissa.

Himoksen kutsuun ovat vastanneet myöntävästi myös Suomirock-legenda J.Karjalainen, bilejyrä Teflon Brothers, laaja-alaisesta repertuaarista tunnettu Samuli Edelmann, juuri ’Sytytä mut’ -biisin julkaissut Antti Ketonen, iskelmätähti Suvi Teräsniska, pop-hiteistään tuttu Irina, tarinallisista kappaleistaan tunnettu Vesterinen Yhtyeineen, viihdetaiteilija Laura Voutilainen ja monilahjakas, nuori iskelmätulokas, Frans Harju.

Himoksella juhlat käynnistyvät tuttuun tapaan jo keskiviikkona etkoilla. Himoksen etkoista kerrotaan lisää kevään aikana.

(kuva: Henri Väänänen)

Iskelmä Festivaali Pori kolmatta kertaa – aiemmat tapahtumat loppuunmyyty

Porin Iskelmä Festivaali järjestetään kolmatta kertaa.

- Iskelmä Festivaali on otettu Porissa avosylin vastaan. Se on ollut molempina vuosina loppuunmyyty, joten paikalle mielivien kannattaa hankkia liput ajoissa. Erityisesti VIP-liput liikkuvat nyt ennätystahdissa niin Porin kuin Himoksen Iskelmä Festivaalien osalta, kommentoi tuotantopäällikkö Krista Heinonen.

Yhteensä liki 40 keikkaa maamme ykkösartisteilta, luvassa hittikavalkadi

Tapahtumien promoottori Janne Tamminen on ahkeroinut artistikiinnitysten osalta. Iskelmä Festivaaleilla nähdään noin 40 keikkaa.

- Ohjelma on monipuolinen katsaus kotimaisen musiikin ykkösnimiin ja kovimpiin tuoreisiin artisteihin. Luvassa on siis melkoinen hittikavalkadi. Himoksella viime kesänä kovasti kaivattu Lauri Tähkä nähdään tänä kesänä Himoksella finaalipäivän eli lauantain pääesiintyjänä, johon koko Iskelmä Festivaali huipentuu.

Himoksen ja Porin Iskelmä Festivaalien lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. 

Ohjelma – Pori

Perjantai: Juha Tapio, Maija Vilkkumaa, Ressu Redford, Olavi Uusivirta, Anna Eriksson, Olli Halonen

Lauantai: Haloo Helsinki!, Samu Haber, BEHM, Arttu Wiskari, Erin, STIG

Ohjelma – Himos

Torstai: Juha Tapio, Popeda, Vesterinen Yhtyeineen, Ressu Redford, Maija Vilkkumaa, Olavi Uusivirta

Perjantai: Haloo Helsinki!, Samu Haber, Arttu Wiskari, Samuli Edelmann, Erin, Erika Vikman, Teflon Brothers, STIG, Frans Harju

Lauantai: Lauri Tähkä, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Elastinen, Laura Voutilainen, Irina, Antti Ketonen, Olli Halonen, Anna Eriksson

Liput

Liput (Pori 2pv / Himos 3pv) alkaen 105e / 155e + mahdolliset toimituskulut

VIP-Liput (Pori 2pv / Himos 3pv) 189e / 325e + mahdolliset toimituskulut

TULOSSA myös 1pv liput hinnat mukaan

Lipunmyynti Tiketti ja Lippu.fi

Ikäraja: K18

Lisätiedot: www.iskelmafestivaali.fi

Lue myös: Himoksen Iskelmä Festivaalin ohjelma täydentyy - mukaan muun muassa Bess

Lue myös: Iskelmä Festivaaleja juhlitaan jälleen ensi kesänä - mukana huippuartistit

Kilpailut

Uusimmat