Teini-idoli tunnusti mielenterveysongelman - faneilta tukiviestien tulva

23.08.2015 12:26 - Mikko Räsänen

Kansainväliseen jättisuosioon nousseen 5 Seconds of Summer -yhtyeen kitaristi yllätti fanit välispiikillään kesken konsertin.

5 Seconds of Summer on noussut muutamassa vuodessa jättisuosioon. YouTubesta aikanaan löydetty yhtye on julkaissut vasta yhden albumin, joka meni listakärkeen lukuisissa maissa ympäri maailmaa. Bändistä tuli samalla historian ensimmäinen australialaisyhtye, joka nousee esikoislevyllään USA:n listakärkeen.

Muutama päivä sitten yhtye esiintyi USA:ssa. Kesken konsertin kitaristi Michael Clifford piti poikkeuksellisen avoimen välispiikin. Clifford nimittäin kertoi yleisölle, että hän on ollut mielenterveysongelmia, joita hän on yrittänyt työstää terapiassa bändin edellisen tauon aikana. 

Vaikka Clifford ei avannut tarkemmin ongelmiaan, on hänen puheenvuoronsa kerännyt jo kiitosta, sillä hän avautui arasta asiasta yleisölle, joka koostui lähinnä teini-ikäisistä kuulijoista. Monilla teineillä on elämissään erilaisia vaikeuksia ja se, että oma idolikin myöntää haavoittuvaisuutensa, voi tuoda kaivattua vertaistukea myös fanien elämiin. 

Fanit ottivat Cliffordin tunnustuksen loistavasti vastaan ja nyt sosiaalisessa mediassa leviää tähdelle osoitettuja tukiviestejä. Monet viesteistä on allekirjoitettu häshtägillä #WeLoveYouMichael. 

Kilpailut

Uusimmat