Maailmankuulu rokkari tapasi nuorena ennustajan: "Hän oli oikeassa, se on aika hurjaa"

16.12.2015 19:15 - Reija Saarinen

Bullet For My Valentinen nokkamies Matt Tuck vieraili nuorena miehenä ennustajan pakeilla.

Bullet For Valentine on yhtye, joka on saavuttanut mainetta ja mammonaa myös kotimaan rajojen ulkopuolella. Myös Suomessa yhtyeellä on vankka fanijoukkonsa ja bändi onkin keikkaillut maassamme lukuisia kertoja.

Kun yhtyeen laulaja Matt Tuck oli vielä nuori mies, noin 17-18-vuotias, käväisi hän ennustajalla. Ennustuksen mukaan tulevaisuudessa tulisi olemaan rock-tähti-Matt sekä siviili-Matt, jotka olisivat täysin erilaiset. Ainakin se kohta ennustuksesta meni siis oikein, mutta miten on muiden laita?

- Hän oli kyllä oikeassa. Hän ennusti monia juttuja, jotka tapahtuisivat lähitulevaisuudessa. Hän sanoi, että bändistä tulisi suosittu ja, että se tapahtuisi melko nopeasti. Hän kuvaili myös keikkapaikkojen värejä melko yksityiskohtaisesti. Osa jutuista tapahtui ennustamisen ja vuoden 2003 välillä. Hän siis oli oikeassa, aika hurjaa, mies toteaa Radio Cityn haastattelussa.

Vuosien saatossa ennustukset ovat olleet myös eräänlainen voimavara.

- Olin silloin aika nuori ja skeptinen, mutta oli mukava kuulla sellaisia ennustuksia. Ehkä se auttoi meitä jaksamaan vaikeina aikoina, kun sontaa tuli niskaan emmekä saaneet tilaisuutta tehdä omaa juttuamme.

Katso miehen koko haastattalu alta.


Kilpailut

Uusimmat