Kaikki artikkelit

Islannin edustaja Daði Freyr kertoo Voice.fi:n erikoishaastattelussa, miltä tuntui, kun Rotterdamissa korona iski Islannin delegaatioon.
Vasta 19-vuotias Tusse kertoo Voice.fi:n erikoishaastattelussa, että hän rakastaa laittautumista eikä välitä, jos joku hämmentyy hänen tyylistään.
Blind Channelin viisumatka Rotterdamissa on sujunut hyvin. Kahdesta delegaatiosta on kuultu huonoja uutisia koronan suhteen, mutta suomalaisbändi ei ole huolissaan.
Blind Channelin ensimmäiset harjoitukset viisulavalla paljastivat, että yhtye olisi jo nyt valmis esiintymään suorassa lähetyksessä, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Blind Channel alkoi saada huolestuneita viestejä, kun Italian euroviisubiisi julkistettiin. Yhtyettä itseään ei harmita, että kilpailussa on mukana toinenkin rockbändi, päinvastoin.
Blind Channel lähtee Euroviisuihin edistämään kansainvälistä uraansa. Keskisormikielto ei ole lannistanut ahkerasti treenaavaa yhtyettä.
Lordi esiintyy tämän vuoden Euroviisujen finaalissa väliaikanumeron osana.
Australia on edelleen mukana kilpailussa, mutta edustaja ei matkusta esiintymään livenä Alankomaihin.
Krista Siegfridsillä on luvassa tiivis viisukevät, sillä nainen on mukana peräti kolmessa eri euroviisuohjelmassa kansainvälisesti.
Euroviisuja järjestävä EBU tiedotti alkavansa järjestää talviajan Wintervision-kilpailua.
Lordi esittää Hard Rock Hallelujah -kappaleensa euroviisufinaalissa 22. toukokuuta.
Yhtyeen solisti Joel Hokka kertoo YleX:n Katri Norrlinille, että bändi tajusi demonimen olevan jo liikaa.
Monet tulkitsevat Valko-Venäjän edustuskappaleen suoraksi propagandaksi, joka häpäisee maan demokratiaa puolustavia mielenosoittajia.
Myös Italia luottaa rock-musiikkiin tämän vuoden Euroviisuissa.
Eurovision laulukilpailuun saapuvia testataan useasti ja heidän liikkumistaan rajoitetaan.
Viivi Huuskan mielestä Kyproksen viisuedustajan musiikkivideota voi pitää kunnianosoituksena hänen työlleen.