Kuva: Fotolia

Piilotatko herkkuja kumppaniltasi? 7 merkkiä paljastavat, oletko parisuhteen salaherkuttelija

14.03.2017 16:45 - Senja Rapila

Yksi merkki on muun muassa se, että ylimääräiset herkut piilotetaan kumppanilta sen vuoksi, ettei niitä tarvitse jakaa.

Joissain parisuhteissa toinen osapuoli tykkää herkutella enemmän kuin toinen osapuoli, jolloin enemmän herkkuja rakastava osapuoli saattaa muuttua salanapostelijaksi. Jos tunnistat itsesi alapuolella olevista kohdista, saatat hyvinkin olla suhteenne salanapostelija/-herkuttelija:

1. Piilotat herkkuja kaikkialle.

Piilottelet erilaisia herkkuja ja karkkeja epätavallisiin paikkoihin, kuten vessaan tai makuuhuoneeseen, jotta kumppanisi ei löytäisi kätköjäsi. Tai jos löytääkin yhden, sinulla on herkkuvarastoja muuallakin hädän iskiessä!

2. Salaat napostelun kumppaniltasi.

Et halua kumppanisi tietävän siitä, että täytät itsesi sokereilla, kaloreilla, suolalla ja rasvalla, joten yrität herkutella mieluiten silloin kun hän on poissa. Napostelet senkin takia yksin, koska jos hän olisi kanssasi herkuttelemassa, joutuisit jakamaan naposteltavat. Ja eihän se käy päinsä.

3. Saatat valehdella herkuttelusta.

Jos kumppanisi kysyy sinulta mitä olet syönyt päivän aikana, jätät suosiolla kertomatta ne kaikki suklaapatukat, sipsit ja muut naposteltavat, jotka olet syönyt häneltä salaa.

Huolestuttavaa tässä on kuitenkin se, että jos sinulla on meneillään esimerkiksi painonpudotus ja herkuttelet silloinkin salaa, saattaa tässä vaiheessa kumppanisi epäilys herätä, kun urheilusta ja oletetusta dieetistä riippumatta tuloksia ei näy.

4. Innostut, jos kumppanisi haluaa herkutella.

Jos rakkaasi ehdottaa elokuvailtaa suuren herkkuvuoren kera, et kieltäydy siitä. Olet vain salaa mielessäsi tyytyväinen siitä, että voit sen illan aikana napostella täysin vapaasti ja ilman, että kumppanisi tuomitsisi sinut millään tavalla herkuttelustasi. 

5. Olet nopea tuhoamaan todistusaineiston.

Jos olet juuri käynyt herkkuvarastollasi ja kumppanisi yllättää sinut, olet oppinut esimerkiksi nielaisemaan koko suullisen naposteltavia kerralla. Ennen kuin hän ehtii edes astua samaan huoneeseen, olet piilottanut suklaapatukan kääreen sängyn patjan alle ja puhdistanut hampaat kielelläsi.

6. Kun ostat yhteisiä herkkuja, ostat sen lisäksi myös omia.

Kun käyt kaupassa ostamassa yhteisiä herkkuja elokuvailtaa varten, ostat samalla herkkuja myös itsellesi ja piilotat ne salaisiin piilopaikkoihisi. Koska herkut eivät voi loppua ainakaan koskaan kesken, jos täytät aktiivisesti herkkuvarastoasi!

7. Sinulla on aina mukanasi hätävarasto.

Pidät aina huolen siitä, että sinulta löytyy hätävaraherkkuja. Sinulta saattaa löytyä suklaapatukoita, keksipatukoita tai mitä tahansa käsilaukuista, jos himo yllättää odottamattomassa tilanteessa.

Lähde: Female First

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, joita teemme rakastuessamme

Lue myös: Suudelkaa, jutelkaa ja naurakaa - katso miten teet parisuhteestasi entistä kestävämmän

Kilpailut

Uusimmat