Kuva: Shutterstock

Naiset kertoivat kumppaninsa ärsyttävimmän piirteen - kuulostaako tutulta?

02.02.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Erästä naista turhauttaa esimerkiksi se, että hän ei meinaa saada suunvuoroa kumppaniltaan.

Totuus on, että parisuhteessa tulee vastaan aina niitä asioita, jotka ärsyttävät toisessa ihmisessä. Oli se sitten siivottomuus tai kuorsaus. Elite Daily -julkaisu kysyi naisilta, mikä on heidän kumppaninsa ärsyttävin piire. 

"Oma kumppanini ei ole oikein hyvä puhumaan isommassa porukassa. Hän oikeastaan aloittaa puhumisen, jonka jälkeen hän voisi jatkaa sitä vaikka kuinka kauan. Tämä pätee jokaisella kerralla, kun joukossa on enemmän ihmisiä. Ihmisten ruuat on jo kylmiä, tai kukaan ei voi vaihtaa puheenaihetta. 

Luulin ensimmäisillä treffeillämme, että hän on hermostunut, mutta niin ei todellakaan ollut. Olen oppinut hyväksymään asian."

"Puolisoni on huono järjestelemään asioita. Jos olen stressaantunut jostain, jonka jälkeen joudun miettimään, miten tämä asia ratkaistaan, hän ei todellakaan auta asiassa." 

"Poikaystäväni ei todellakaan osaa käyttää rahaa. Hän esimerkiksi unohtaa aina maksaa laskut. Huono rahankäyttö näkyy myös kaupassa. Jos hänen esimerkiksi pitää ostaa jotain asioita, joiden tulisi kestää käyttöä, hän ostaa halvimman ja huonoimman. Sen sijaan, hän saattaa käyttää huimia summia mitä erikoisimpiin ruokiin." 

"Oma puolisoni ei oikein osaa puhua tunteistaan. Hän kyllä näyttää tunteensa, mutta hän ei todellakaan osa käsitellä omiaan tai muiden tunteita. "

"Mieheni ei halua soittaa, tai vastata tärkeisiin puheluihin. Hän ei esimerkiksi halua varata puhelimitse aikaa hammaslääkärille tai hän ei vastaavasti soita lääkärilleen takaisin, jos tämä on soittanut."

"Oma puolisoni ei osoita hellyyttä minulle. Hän on ehkä ainoa tuntemani ihminen, joka ei oikeastaan välitä ollenkaan huomionosoituksista tai hellyydestä." 

Lue myös: Onko kumppanisi erkaantunut sinusta? Se ei välttämättä ole huono juttu

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat