Kuva: Shutterstock

Miehet paljastivat - omituisimmat tavat, joilla heidät jätettin

01.03.2018 19:45 - Katariina Auvinen

"Hän käski minun viedä roskat, ja lukitsi oven perässäni."

Joskus suhde tulee päätökseensä erinäisistä syistä. Paras tapa olisi monen mielestä kertoa toiselle osapuolelle suhteen päättämisestä rehellisesti ja kasvostusten. Sen sijaan Bored Panda -sivusto keräsi ihmisten kokemuksia siitä, miten heidät jätettiin. 

"Henkilö kysyi minulta viestitse, kuinka estetään jokin henkilö. Selitin hänelle prosessin ja ymmärsin pian, että hän oli estänyt minut." 

"En tavoittanut tyttöä, jota tapailin kahteen päivään. Kun vihdoin sain yhteyden häneen, hän kertoi kuinka oli näiden kahden päivän aikana ymmärtänyt, että hän pystyy elämään ilman minua."

"Hän käski minun viedä roskat, jonka jälkeen hän lukitsi oven etten päässyt enää takaisin sisälle."

"Kun olin vielä yläkoulussa, äitini oli nähnyt silloisen tyttöystäväni suutelevan kaupungilla toisen pojan kanssa. Kun äitini tuli kotiin, hän kertoi, että minulle on puhelu. Vastasin puhelimeen, mutta ymmärsin hyvin äkkiä, että äitini esitti yläkerrassa tyttöystävääni ja kertoi minulle suhteen olevan ohi."

"Puhuin tyttöystäväni kanssa Skypen välityksellä, kun hänen taakseen kävelee yht'äkkiä alaston mies."

"Tyttöystäväni oli nähnyt unta, että hänet oli pahoinpidelty. Kun hän heräsi, hän kertoi suhteemme olevan ohitse, koska en ollut puolustanut häntä hänen unessaan."

"Hän vain katsoi minua ja sanoi: Teeskennellään, ettei tätä ikinä tapahtunut." 

Lue myös: Ero ei ole maailmanloppu - ajatukset, jotka jokaisen kannattaa sisäistää

Lähde: Bored Panda 

Kilpailut

Uusimmat