Kuva: Shutterstock

Tuhmat leikit, jotka sytyttävät makuuhuoneessa - oletko kokeillut?

08.11.2018 12:15 - Lauri Kujanpää - Luettu 6 876 kertaa

Esimerkiksi suutelun lopettaminen lisää kiusoittelua.

Seksi, tuo pariskuntien yhteinen asia, jossa vietetään oikeasti toisen kanssa aikaa ilman älylaitteita tai muita huomion tuhoajia. Joillekin seksi on hyvin pikainen tapahtuma kun toiset taas saattavat nauttia tuhmista leikeistä useita tunteja.

Mutta millä kaikilla pienillä leikeillä jännitystä makuuhuoneessa voidaan lisätä? Cosmopolitan-verkkolehti julkaisi erilaisia pieniä kiusoittelutapoja, joilla toinen sytytetään suurempiin himoihin. Tällaisia leikkejä on muun muassa pussailun jättäminen kesken, paljaan ihon hinkkaaminen toista vasten tai vaikkapa jääpalan ottaminen mukaan sekstailuun.

1. Pussailun kesken jättäminen

Oletteko pussailleet jo tovin ja jännitys kasvaa kasvamistaan? Lopeta suutelointi hetkeksi ja härnää kumppaniasi oikein vaatimaan lisää

2. Paljaalla iholla hinkkaaminen

Hinkkaa itseäsi kumppaniasi vasten niin, että hän ei saa koskea sinuun. Sopikaa, että toinen saa tehdä mitä vain ja toisen täytyy olla täysin liikkumatta.

3. Jääpala

Perinteikäs jääpalaleikki innostaa monia. Hiero kylmällä jääpalalla toisen ihoa ja arkoja paikkoja.

4. Repikää vaatteita

Tuttu leikki useista elokuvista. Ostakaa kaappiinne halpoja vaatteita ja antakaa kumppanin repiä ne päällenne. Tämä, jos joku, sytyttää!

5. Leluleikit

Löytyykö teillä arsenaali erilaisia seksileluja? Jos ei, hommatkaa ja käyttäkää. Ne voivat lisätä nautintoa suuressakin määrin. Vain mielikuvitus on rajana, millaiset lelut sopivat juuri teille. Kokeilkaa uutta ja olkaa rohkeita!

6. Korttipeli

Keksikää jokaiselle kortille jokin tuhma tehtävä ja vetäkää niitä vuorotellen pakasta. Toteuttakaa tehtävät, vaikka ne olisivat kuinka outoja.

7. Jokaisen huoneen läpikäyminen

Sopikaa, että kumpikaan ei saa saada orgasmia, ennen kuin olette tuhmailleet jokaisessa talon huoneessa. Kokeilkaa vessaa, olohuonetta, makuuhuonetta ja keittiötä. Kenties myös terassia.

8: Pelkkää huulta

Kokeilkaa kosketella toisianne ainoastaan huulilla. Ei käsiä, ei jalkoja, ei mitään muuta kuin huulet. Se antaa mukavaa jännitystä esileikkeihin.

Lue myös: Naiset paljastavat tuhmimmat tekstiviestit, joita ovat saaneet miehiltä - lue

Lue myös: Naiset kertovat omin sanoin, mikä tekee miehen hyväksi sängyssä

Lue myös: Tökkiikö Tinder? Lue vinkit, joilla saat enemmän matcheja

Lähde: Cosmopolitan

Uusimmat