Kuva: Shutterstock

Tökkiikö Tinder? Lue vinkit, joilla saat enemmän matcheja

05.11.2018 10:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Positiivisuus uppoaa suureen osaan ihmisistä.

Tinder on usean sinkun lempisovellus, jolla seuranhaku ja uusiin ihmisiin tutustuminen on todella helppoa. Kuitenkin, jos kumppani tai potentiaalinen deitti halutaan sovelluksesta löytää, kannattaa miettiä, kuinka siellä pitäisi toimia.

Muotilehti Cosmopolitan jakoi verkkosivuillaan erilaisia vinkkejä niille, jotka haluavat saada enemmän matcheja Tinderissä. Lehden mukaan iloisuus, värit ja rehellisyys toimivat paremmin kuin valehtelu tai itsensä peittäminen kuvissa esimerkiksi aurinkolaseilla.

Lue vinkit alta.

1. Käytä paljon värejä

Mustavalkoiset kuvat voivat olla tyyllikkäitä, mutta värit ja positiivisuus saavat ihmiset kiinnostumaan sinusta enemmän. Kuka haluaisi katsella surullista murjottajaa, jos vieressä on kauniisti hymyilevä ja värikäs ihminen?

2. Katso suoraan kameraan

Unohda tekotaiteelliset "katse kaukaisuuteen"-kuvat sekä sivuprofiiliotokset. Katso suoraan kameraan ja näytä halutulta - tällöin myös sinusta saa paremman käsityksen.

3. Älä peittele itseäsi

Hatut, aurinkolasit tai vaikkapa huput eivät näytä kuvissa kovin edustavilta, kun ihmisestä halutaan saada mahdollisimman paras ensivaikutelma. Ole siis itsesi näköinen ilman peittelyä.

4. Käytä gif-kuvia

Kyllä, voit ilmaista tunteitasi gifien avulla, joten käytä niitä. Ne ovat hauskoja ja kiinnittävät varmasti toisen huomion.

5. Mieti mitä kirjoitat

Älä lähde soitellen sotaan, vaan mieti, millaisia avauksia kirjoitat. Vitsi, hauskat kuvat tai jokin hulvaton iskurepliikki voivat toimia yllättävän hyvin. Voit toki myös olla asiallinen. Vältä kirjoitusvirheitä ja ole oma itsesi äläkä missään nimessä valehtele.

6. Muista hymyillä

Älä ole kuvissa nyrpeä, nauti keskusteluista ja ole iloinen. Kyseessä on kuitenkin hyvä mahdollisuus löytää kiinnostava kumppani, joten ilmaise itseäsi positiivisen energian kautta. Hymy välittyy kirjoitukseesi.

Lue myös: Uusi Tinder-ominaisuus parantaa naisten turvallisuutta - saattaa rantautua myös Suomeen

Lue myös: Yllättävä yksityiskohta kiinnitti miesten huomion naisen Tinder-profiilikuvassa - näetkö sinä sen?

Lue myös: Miten Tinder vaikuttaa seksielämään? Tutkimuksen tulokset yllättävät

Lähde: Cosmpolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat