Haluatko, että ihastuksen kohteesi rakastuu sinuun? Herätä lempi suomalaisilla kesätaioilla

29.06.2015 17:15 - Eeva Rajala

Juhannustaikoja ei enää ehdi tehdä, mutta rakkautta voi yrittää synnyttää myös heinäkuisilla kesätaioilla.

Kirjailija Paula Havasteen teos Taika päivässä - 365 + 1 suomalaista taikaa tarjoaa satoja taikoja erilaisiin tilanteisiin. Kirjassa luetellaan myös rakkauden syttymiseen liittyviä taikoja, joita kannattaa tehdä erityisesti heinäkuun aikana.

Synnytä rakkaus saunalla

Lemmennostatussaunan taikaa kannattaa käyttää, jos haluaa näyttää toisten silmissä erityisen kauniilta ja lemmekkäältä. Sauna pitää lämmittää sekä koivun, kuusen että pihlajan haloilla. Puut pitää myös ladota kolmeen kerrokseen ja aina kolme rinnakkain.

Vihtakin tehdään tarkkojen ohjeiden mukaan: Polulla kuljetaan ensimmäiseen risteykseen, jossa taitetaan koivunvesasta latva. Sitten käännytään risteyksestä vasempaan ja taitetaan siitä vitsa. Tämä toistetaan niin, että vihtaan saadaan yhdeksän risteyksen oksia.

Haukkaa toisen leivästä

Heinäkuussa kasvot kannattaa pestä aamukasteessa, mutta ulos ei saa jäädä pitkäksi aikaa:

"Heti kasvojen pesun jälkeen on palattava takaisin sängyn luo ja pedattava se hyvin, sillä muuten saa laiskan kumppanin. Jos lattia jää lakaisematta, voi odottaa rumaa puolisoa. Lattian lakaiseminen pitää tehdä loppuun asti, sillä jos sen jättää kesken, niin jää puolison löytäminenkin pelkäksi aikeeksi", Havaste kirjoittaa kirjassaan.

Mikäli tahtoo toisen rakastuvan itseensä, pitää esimerkiksi haukata palanen hänen leivästään. Lemmen sitomisen taika toimii myös niin, että ompelee salaa ihastuksen kohteen vaatteisiin sydämen. Housujen haaruksiin voi myös kirjailla punaisella langalla oman nimensä ensimmäisen kirjaimen.

Miten pääsee epätoivotusta ihastuksesta eroon?

Jos henkilö tahtoo päästä häneen ihastuneesta ihmisestä eroon, pitäisi haltuun saada pieni tuppo henkilön hiuksia.

"Kun hiukset panee kenkäänsä, vasemman kantapään alle, niin lempi katoaa. Jos on kuitenkin jo joutunut samaan sänkyyn ja tahtoisi päästä silti eroon lempijästään, pitää muka vahingossa potkaista häntä vasemmalla kantapäällä. Silloin lempi viilenee", kirjassa kerrotaan.

Varpaat paljastavat

Havaste mainitsee kirjassa myös varvastaian, josta selviää, kummasta tulee perheen pää, naisesta vai miehestä. Jos mies mielii herraksi talossa, pitäisi isovarpaan olla muita pidempi. Jos taas isovarvas on lyhempi kuin viereinen varvas, on hän perheessä "tallukkana"

"Jos tyttö, jolla on lyhyt isovarvas tahtoo naimisiin, hän tekee viisaasti pitäessään sukat ja kengät jalassaan. Tarkkasilmäinen voi näet päätellä varpaista, että miehen naituaan työ tyttö ottaa perheessä määrääjän paikan", Havaste kirjoittaa.

Teos: Taika päivässä - 365+1 suomalaista taikaa
Tekijä: Paula Havaste
Kustantaja: Gummerus
Hinta: noin 20 euroa


Lue myös: Hän kuuntelee ja suunnittelee yhteistä tulevaisuutta - merkit, jotka paljastavat aidon rakkauden

Kilpailut

Uusimmat