Kuva: Fotolia

5 erilaista flirttailijatyyppiä - paljastavat myös millainen suhteesta tulee

17.01.2016 22:15 - Emma Ylistalo

Oletko sinä leikkisä, perinteinen vai kohtelias flirttailija? Lue kuvaukset ja katso mihin ryhmään sinä kuulut.

Your Tango -sivusto kertoi Kansasin yliopiston tutkijoiden haastatelleen ihmisiä saadakseen luotua ryhmät erilaisille flirttailijoille. Sen lisäksi, että nämä jaot kertovat flirttailutavoista, ne kertovat myös siitä, millaiseen suhteeseen erityyppiset flirttailijat useimmiten päätyvät.

Katso alta ryhmät erilaisille flirttailijoille.

1. Fyysinen flirttailija: He eivät pelkää osoittaa seksuaalista kiinnostustaan flirttailunsa kohteille. Nämä flirttailijat hyppäävät suhteeseen sen suurempia miettimättä ja heillä onkin usein suhteissaan paljon tunteita ja seksuaalista vetovoimaa.

2. Perinteinen flirttailija: He ajattelevat, että miehen tulee lähestyä naista ja jos on kyse miehestä, hän usein tutustuu naiseen hyvin ennen kuin pyytää häntä treffeille. Tämän tyypin naiset taas kokevat, että miehen kiinnostuksen herättäminen saattaa olla vaikeaa, mikä saattaa johtua juurikin siitä, että he odottavat miehen tekevän kaiken työn.

3. Kohtelias flirttailija: He seuraavat kaikkia sääntöjä, eivätkä käytä seksuaalisuutta osanan flirttiä. He ovat joskus hitaita lähestymään niitä ihmisiä, joista he ovat kiinnostuneita, mutta kun he aloittavat parisuhteen, se on yleensä hyvin merkityksellinen.

4. Vilpitön flirttailija: Heillä on aito kiinnostus toista ihmistä kohtaan ja he haluavat löytää yhteyden hänen kanssaan. Tämä tyyli on yleisempi naisilla kuin miehillä. Kun vilpitön flirttailija päätyy suhteeseen, se on yleensä merkityksellinen ja siinä vallitsee yhteisymmärrys.

5. Leikkisä flirttailija: He ovat niitä, jotka odottavat kaikkein vähiten flirttailunsa johtavan vakavaan suhteeseen. He käyttävät flirttailua ennemminkin tapana kohottaa omaa itsetuntoaan.


Lue myös: "Jos olisit alkoholia, ryyppäisin aina!" Suomalaiset paljastavat, miten heitä on yritetty iskeä

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat