Kuva: Fotolia

Onko sinulla salaisia seksihaaveita? Kuumat fetissit arvioinnissa

05.02.2016 17:15 - Senni Loikala

Seksikolumnisti, Ethical Porn Partnership -yhdistyksen ja Bound to You -kirjan kirjoittanut Nichi Hodginson avaa yleisimpiä seksifetissejä.

Sitominen ja sadomasokismi

- Fetississä on todellakin kyse vallalla leikkimisestä ja kokeilusta, että miltä tuntuu lisätä tai vähentää kontrollia, Nichi Hodgson kertoo.

- Kyse ei ole väkivallasta tai, että tahtoisit satuttaa jotakuta, vaan kyse ennemminkin seksuaalisesta extreme-urheilusta.

Jalat

- Jalkafetissi ei ole niin outoa kuin, miltä se saattaa aluksi vaikuttaa. On olemassa tieteellistä näyttöä siitä, että se on olemassa, koska reaktioista jalkoihin ja genitaaleihin vastaavat aivoalueet ovat vierekkäin, Hodgson sanoo.

Rinnat ja peppu

- Voiko peppuihin tai tisseihin edes olla oikeaa fetissiä, eikö kyse ole ennemmin mieltymyksestä? No, jos fetissin määrittelee siten, että se on jotakin, mitä ilman ei voi kiihottua - niin tissit ja peput kuuluvat niihin aina, joten vastausta on vaikea määritellä.

- Se, mitä peppufetissi ei ainakaan ole, on sen liittäminen homoseksuaaliseksi taipumukseksi. Eikä tissifetissi välttämättä liity äidillisiin asioihin.

Piiskaus

- Tässä on kyse yksinomaan endorfiinisyöksystä ja vähän myös vallalla leikkimisestä. Pääasiassa tunnet olosi huumaantuneeksi, kun ihoasi mäiskäistään, mikä tuo hyvänolontunteen.

Seksi julkisilla paikoilla

- Fetissi julkisilla paikoilla touhuamiseen on fetissi tirkistelyyn tai itsensäpaljasteluun, riippuen siitä, tahdotko mieluummin toimia vai katsella.


Lue myös: Suuri seksitutkimus paljastaa: Nautinto lisääntyy yksinkertaisella keinolla

Lähde: askmen

Kilpailut

Uusimmat