Kuva: Fotolia

150-kiloinen pikaruoka-addikti onnistui hurjassa muodonmuutoksessa - katso!

07.07.2016 17:45 - Senni Loikala

Entisen sairaalloisen ylipainoisen naisen tositarina muodonmuutoksesta todistaa, että muutokset ovat aina mahdollisia.

Yhdysvaltalainen Lindsey Hoover, 23, romahti täysin, kun hän ei saanut vatsansa takia turvavyötä kiinni lentokoneessa muutama vuosi takaperin. Painoa Hooverilla oli tuolloin noin 150 kiloa.

- Olin palaamassa perhelomalta Las Vegasiin, kun saanut kiinnitettyä turvavyötäni lentokoneessa. Olin häpeissäni ja sillä hetkellä tiesin, että minun pitäisi tehdä dramaattisia muutoksia elämääni, Hoover kertoo New York Post -lehdelle.

Hoover kertoo aina olleensa ylipainoinen, mutta paino-ongelmat alkoivat vaikuttaa voimakkaasti itsetuntoon vasta, kun hän oli vähän yli 20-vuotias.

- 21-vuotissyntymäpäivänäni tuntui, kuin elämäni olisi ohitse. Olin kuvitellut, että olisin ulkona juhlimassa ystävieni kanssa, mutta minulla ei ollut mitään juhlittavaa, Hoover kuvailee.

Lisäksi sairaalloinen ylipaino aiheutti terveysongelmia. Hoover kärsi vakavista selkäkivuista ja esidiabeteksen oireista. Siitä huolimatta hän söi äärimmäisen epäterveellisesti joka päivä.

- Ruokavalioni koostui pikaruoasta ja join kolme litraa kevytkokista päivittäin. Olin addiktoitunut ja pystyin helposti ahmimaan 4000 kaloria päivässä.

90 kiloa painosta pois

Nykyään naimisissa oleva Hoover meni lihavuusleikkaukseen kesäkuussa 2014. Sen jälkeen hän alkoi noudattamaan tiukkaa ruokavaliota.

- Minut pistettiin tiukalle ruokavaliolle, josta sain noin 700 kaloria päivässä. Aamupalaksi join proteiinijuoman, lounaaksi söin kalkkunanrintaa ja päivälliseksi proteiinipatukan. Söin tällä tavalla ilman repsahduksia puolentoista vuoden ajan, Hoover selvittää.

Hoover on karistanut 90 kiloa painostaan, ja nyt hän painaa noin 60 kiloa. Hän on myös poistattanut leikkauksessa neljä kiloa ylimääräistä ihoa vatsastaan. Lisäksi hän on suurennuttanut rintansa A-kupista D-kuppiin. 

- Olen todella ylpeä tekemästäni muutoksesta ja nyt minusta tuntuu, että elän sellaista elämää, josta olen aina unelmoinut, Hoover sanoo.

- Pystyn nyt käyttämään bikineitä eikä minun tarvitse keksiä enää tekosyitä ulkonäölleni tai ylimääräiselle iholleni. Pystyn vihdoin katsomaan itseäni peilistä ja näkemään kauniin naisen katsovan sieltä takaisin.

Katso alta, miltä Hoover näytti hääpäivänään, ja miltä hän nykyään näyttää samassa morsiuspuvussa.

(kuva: YouTube)

(kuva: YouTube)

Nykyään Hoover mahtuu entisten housujensa yhteen lahkeeseen.

(kuva: YouTube)

Hoover on nykyään noin 90 kiloa kevyempi kuin ennen.

(kuva: YouTube)

Lähde: New York Post

Suosittelemme

Uusimmat