Kuva: Getty Images

Victoria´s Secret -malli paljastaa treenirutiinsa täydellisen kropan saamiseksi - ota vinkit talteen

09.03.2018 17:15 - Katariina Auvinen

Romee Strijd myöntää, että hänenkin on aina välillä vaikea löytää motivaatiota treenaamiseen.

Victoria´s Secret -malli Romee Strijd, 22, on uskomattomassa kunnossa. Alkujaan Hollannista kotoisin oleva Strijd kertoo Elle-julkaisulle, että hän pitää treenirutiineistaan kiinni matkoillakin. 

1. Kokeile avoimin mielin erilaisia fitness-trendejä
Strijd kertoo, että hän kokeili esimerkiksi infrapunasaunaa, josta hän piti todella paljon. Hänen mukaansa treeni- tai kauneusrutiineissa ei kannata jämähtää samoihin kaavoihin. Joskus vaihtelu virkistää ja saattaa antaa jopa tehoa treenaukseen. 

2.  Pidä treenirutiineistasi kiinni, vaikka olisitkin matkalla 
Nainen matkustelee paljon, joten hän tietää, kuinka helppoa on luopua treenirutiineista lomalla tai työmatkalla. Hän kuitenkin suuntaa hotellien kuntosaleille, laittaa hyvää musiikkia soimaan ja ottaa treeniaikaa vain itselleen. 

3. Ota kumppanisi tai ystäväsi mukaan treenaamaan 
Seurassa on aina mukava treenata. Mikä parempi tapa viettää kumppanisi kanssa yhteistä aikaa, kun treenata yhdessä. Toinen voi tsempata toista. 

- Minä treenaan poikaystäväni kanssa salilla. Me emme oikeastaan ikinä tee samaa treeniä, mutta olemme salilla samaan aikaan. Heitämme toisillemme aina välillä haasteita, Strijd kertoo. 

4. Luo aikataulu treeneille
Strijd kertoo treenaavansa neljästä viiteen kertaa viikossa. Hän luo rutiinit aikataulun ja työpäivien puitteissa. Hän suuntaa aamuisin treenaamaan, jos hänellä ei ole töitä iltapäivällä. Työpäivinä nainen nähdään usein treenaamasaa päivän päätteksi. 

5. Et tarvitse hienoja varusteita
Strijd saa ihailua erityisesti vahvasta keskivartalostaan. Hän kertoo, että hän keskittyy vatsalihasten aktivoimiseen jokaisessa liikkeessä. Esimerkiksi kyykkyjen tekemisen yhteydessä hän pitää keskivartalonsa tiukkana. Matkalla hänellä on mukana vastuskuminauhoja ja hyppynaru. Niiden avulla hän pystyy tekemään monipuolisen treenin. 

6. Anna itsellesi mahdollisuus treenata vaikka vartin verran
Strijd kertoo, että aina hänelläkään ei meinaa riittää motivaatiota treenaamiseen. Silloin hän lupaa itselleen, että hän tekee vaikka vain 15 minuutin treenin. Pääasia, että aloittaa jostain. 

Lue myös: Suomalaissukuinen Victoria´s Secret -malli poseeraa alasti - fanit huolissaan naisen terveydestä

Lähde: Elle 

Kilpailut

Uusimmat