Kuva: Fotolia

8 asiaa, joita energiset ihmiset tekevät - lisää omaan arkeesi

28.02.2016 14:15 - Emma Ylistalo

Salainen ase ei ole ylimääräinen kuppi kahvia, vaan terveelliset tavat, jotka meistä jokainen voi lisätä omaan elämäänsä.

Kaikki luultavasti tietävät ne ihmiset, jotka eivät vaikuta koskaan väsyvän. Se iloinen työkaveri, jolla riittää virtaa vielä työpäivän jälkeen jumppaan ja jolla tulee uusia ideoita, kun sinä vasta heräilet päivään. Kuinka se on mahdollista? Lue alta kahdeksan syytä siihen, miten energiset ihmiset jaksavat ja ota ne osaksi myös omaa arkeasi. 

1. He kuntoilevat

Kun tunnet itsesi laiskaksi, ensimmäinen asia, jonka useimmiten päätät jättää väliin, on jumppatuntisi. Mutta urheilu, varsinkin ensimmäisenä aamulla, voi nostaa energiatasojasi ja laskea stressiä.

2. He katsovat kissavideoita

Tiede sanoo: Kun iltapäivän aikana iskee väsymys, vietä muutama minuutti katsomalla hauskoja videopätkiä netistä. Se on nimittäin tarpeeksi elvyttämään energiasi ja nostamaan tehokkuuttasi. Uutisen aiheesta voit lukea täältä.

3. He innostuvat tulevasta

Tuleva loma Kreikkaan tai seuraavan perjantain pizzapäivällinen ystävien kanssa. Energiatasosi reagoivat kokemuksiin, joista olet innostunut. Pienikin asia riittää, joten mieti päivittäin asioita, joita et malta odottaa.

4. He ulkoilevat

Vaikka se olisi kahden minuutin pyrähdys läheiseen kauppaan hakemaan evästä, se riittää. Muutos maisemaan ja raitis ilma vaikuttavat ja auttavat pienentämään mahdollisuuksia, että tunnet itsesi tokkuraiseksi.

5. He viettävät omaa aikaa

Se saattaa olla normaalia pidempi suihku tai 20 minuuttia kirjaa lukien. Naiset, joilla on energiaa tietävät, että asian tekeminen itseään varten on paras tapa varautua luonnolliseen kiireeseen.

6. He juovat tarpeeksi

Sen sijaan, etät he joisivat monta kupillista kahvia, he pitävät huolta nesteytyksestä juomalla tarpeeksi vettä. 

7. He eivät anna muiden asioiden häiritä

Sähköpostit, viestit, Facebook-päivitykset ja Snapchat-ilmoitukset häiritsevät kaikki työntekoamme. Voit tarvittaessa asettaa hälytyksen puhelimeesi tietyn ajan kuluttua, mutta tee siihen saakka keskeytyksettä töitä. Saatat hämmästyä, kun huomaat paljonko saat aikaiseksi, kun et huomioi puhelintasi.

8. He juksaavat hieman

Vaikka ottaisit lounastauolla kymmenen minuutin nokoset, se ei tee sinusta huonompaa ihmistä. Niin tekevät nimittäin monet muutkin.


Lähde: Pure Wow

Lue myös: Haluatko täydellisen päivän? Aloita valmistautuminen jo edellisenä iltana

Kilpailut

Uusimmat