Kaikki artikkelit

Kärkijoukossa on muitakin Pohjoismaita.
On tärkeää tuntea, että omaan työhönsä saa vaikuttaa riittävästi.
Mallina tunnettu Emily Ratajkowski kertoo painonnousun kertovan hänen kohdallaan siitä, että hän on onnellinen.
Koronasta seuranneen pysähtyneisyyden vuoksi moni on saattanut havahtua siihen, kuinka paljon kaikkiin ylimääräisiin töihin on käyttänyt aikaansa.
Lopez on oppinut pitämään itsestään parempaa huolta kantapään kautta.
Vagina saattaa vuotaa, turvota ja muuttaa muotoaan. Se on täysin normaalia.
Koutaniemi muistuttaa tärkeässä kirjoituksessaan, että itselleen täytyy olla armollinen ja puhuminen kannattaa aina.
Jo pienet muutokset hellivät kehoa ja mieltä.
Unirytmi, ruokavalio ja säännöllinen treeni ovat merkittäviä tekijöitä hyvinvoinnin kannalta.
Moision masennusoireet alkoivat vanhempien eron jälkeen.
Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Maaliskuussa paneudutaan hyvinvointiin.
Oikeasti heittäkää metikköön ”usko unelmiisi” –bullshit. Nyt ei ole aikaa postailla inspisquoteja somefeedit täyteen vaan tarvitaan todellisia tekoja. Tästä konkretiaa jokaiselle!
Oli loppiainen 2015. Alennusmyynnit pursusivat tavaraa ja päätin kantaa myös oman korteni tähän materialistiseen ilotteluun. Joulun jälkeiset kinkunsulatusajatukset kalvasivat mieltä ja tiesin tarvitsevani uudet treenikengät. Suuntasin näpsäkän pakkasen saattelemana urheiluliikkeeseen ja löysin sieltä täydelliset Niken lenkkarit. Nappasin ne kainalooni intoa puhkuen ja lähdin itsevarmasti kohti kassaa.
Vihdoinkin on aika aloittaa muodonmuutosprosessi tosissaan. Ennen häitä kiloja lähti about 12, joista muutama on hiipinyt kesän aikana takaisin. Tämä voi toki johtua holtittomasta pastan, jäätelön, pizzan ja muun roskaruoan suurkuluttamisesta – who knows! Mutta turha itkeä, kun jätökset ovat jo iskeneet ilmastointilaitteeseen.
Naisen käsi oli aivan sinertävä ja turvonnut tuoreimmissa kuvissa.