Kuva: AOP

Makwan Amirkhanille uskomaton kansainvälinen tarjous: Mestaruusvalmentaja lupaa MM-vyön!

25.11.2016 09:15 - Mika Parikka

Makwan Amirkhanin unelma voittaa himoittu UFC:n mestaruustitteli on täysin mahdollinen, ainakin jos maailman huippuvalmentajaa ja Makwania itseään on uskominen.

Maailman kovin vapaaottelija on tällä hetkellä kiistatta irlantilainen Connor McGregor, jolla on hallussaan kahden eri painoluokan mestaruudet UFC:ssa. McGregor harjoittelee kotimaassaan Irlannissa salilla, jossa myös Suomen kovin MMA-ottelija Makwan Amirkhani on harjoitellut. Amirkhani myös tuntee McGegorin hyvin, sillä miehet ovat harjoitelleet yhdessä. Millainen mies McGregor on? Amirkhani kertoi kokemuksistaan Radio Cityn Henri Laukalle:

- Kun aloin katsomaan McGregorin edellistä ottelua kavereideni kanssa, niin sanoin, että katsokaa, ottelin kaksi erää tuon kanssa. Vein hänet maihin. Toisessa erässä pidin häntä matossa 3,5 minuuttia. Se löi minua kaksi kertaa takakädellä, minä löin sitä kuusi kertaa oikealla koukulla. Ja voin kertoa, että se lyö ihan s**tanan lujaa. Yksi sen lyönti tuntuu siltä, kuin olisi jäänyt junan alle, Amirkhani kertoo kokemuksistaan McGregorin kanssa harjoittelusta.

Makwan myös ymmärtää syyn siihen, miksi niin moni on taipunut McGregorin edessä:

- Olen paininut hänen kanssaan, kun muut jätkät ovat puolestaan menneet lyömään hänen kanssaan. Ei siis ihme, että siinä on menty nukkumaan, Makwan toteaa.

Amirkhani on jo kertaalleen harjoitellut maailman parhaan kanssa. Olisko mahdollista, että mies vielä lähtisi takaisin Irlantiin?

- Nyt paljastan sinulle jotakin. Minulla on viesti, jossa kirjoitin McGregorin valmentajalle, että haluisin tulla Irlantiin harjoittelemaan. Hän kirjoitti minulle, että "Tule vaan, olen innoissani. Connor siirtyy sarjaa ylemmäs, niin sinä saat sen toisen vyön", Amirkhani paljastaa. 

Mestaruusvalmentaja siis käytännössä lupasi Makwanille MM-vyön. Mies itse pitää luonnollisesti jalat maassa:

- Siinä on tottakai monta matsia ja ihan s**tanasti töitä edessä ennen kuin se onnistuu. Mutta jos tuollaiselta valmentajalta saa tuollaisen viestin, niin kyllä siitä saa itseluottamuksen. Et ole enää ainoa, joka uskoo siihen, että olet jotain suurempaa kuin kolmen ottelun voittaja, Makwan tuumii.

Lue myös: Makwan Amirkhani liikuttui saamastaan lahjasta: "Hyvä ystävä ei ole ikinä ostettavissa"

Lue myös: Makwan Amirkhani jakoi suloisen videon: "He sanoivat, etten saa enää lapsenvahtikeikkoja"

Lue myös: IL: Vapaaottelutähti Makwan Amirkhani puhuu pettämisestä: "Olin tyhmä ja nuori"

Kilpailut

Uusimmat