Koripalloilija Lauri Markkanen on saanut Suomen sekaisin - mikä on hänen salaisuutensa?

05.09.2017 10:00 - Reija Saarinen

Isän mukaan Laurilla on järjettömän suuri henkinen kapasiteetti.

20-vuotias Lauri Markkanen on saanut koko Suomen sekaisin. Hänen otteensa parhaillaan käynnissä olevissa koripallon EM-kisoissa ovat olleet nimittäin sen verran vahvoja, että hänestä on tullut eräänlainen sankari.

Hänen isänsä, entinen koripalloilija Pekka Markkanen kertoi Radio Novan Aamun Aki Linnanahteen ja Minna Kuukan haastattelussa, että Laurin menestys on saanut hänetkin herkistymään.

- Totta kai se on ihan mieletöntä seurata hänen otteitaan. Taisin jollekin jo mainita, että hän yllättää minut joka päivä tekemisillään, Markkanen kertoo haastattelussa.

Markkasen otteet eivät sinällään tule yllätyksenä, onhan hänen perheensä täynnä lahjakkaita pelaajia. Jotain erilaista hänessä kuitenkin on, ja se on isän mukaan henkinen kapasiteetti.

- Henkinen kapasiteetti sekä suuri määrä työtä. Hän on aina kokenut, että hän saa tehdä sitä mistä tykkää. En ole ikinä nähnyt ihmistä, jolla on tuollainen henkinen kapasiteetti. Kaikki mitä hän tekee, niin hän ajattelee aina pelkästään sitä, että miten se tekee hänestä vielä paremman koripalloilijan, Markkanen toteaa.

Kuuntele Pekka Markkasen haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.

Lue myös: Lauri Markkasta verrataan jo NBA:n supertähteen!

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat